Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са 5-те зодии при жените, с които много трябва да се внимава

16 юни 2023, 10:06 часа

В днешно време е все по-трудно човек да намери истински приятели, на които може да се довери и да разчита, когато е в труден момент. И понякога си мислим, че сме заобиколени от близки хора, които обичаме и те не обичат, но невинаги това е така. Понякога, когато човек споделя своите най-съкровени мечти и тайни, може да бъде одумван зад гърба или осъждан. Според астролозите има няколко зодиакални знака, с които трябва да имаме едно на ум, когато решим да им се доверим. Кои са те?

Овен

Приятелката Овен обикновено е импулсивна, темпераментна и доста гореща личност. Ако обаче застанете на пътя ѝ, тя ще ви заобиколи и няма да се съобрази с вас. Когато един Овен се ядоса, емоциите го завладяват, не успява да се сдържи и е в състояние да изрече доста тежки думи и да влезе в нежелани конфликти.

Ако имате такава приятелка, със сигурност няма да ви бъде скучно с нея. Ако обаче трябва да доказвате правотата си пред нея, няма смисъл да се хабите. Жените зодия Овен имат навика, когато не са сигурни в предаността на своите приятелки, да ги игнорират и поставят на последно място. При тях лесно приятелката може да се превърне във враг. Овните си падат малко егоисти, така че като нищо тя да ви разказва много за себе си и за проблемите си, но да не се интересува от вашето ежедневие.

Жените от тези зодии са най-ужасните приятелки

Близнаци

С представителите на тази зодия се общува изключително лесно. Те обаче понякога поддържат една връзка, докато имат полза от нея, след това се отдръпват и си създават нови приятелства. Жените зодия Близнаци обичат да дават празни обещания и да казват това, което тяхната приятелка иска да чуе от тях, но в същото време ще си имат свое мнение и ще намерят какви ли не оправдания защо не са изпълнили обещанието, което са дали. Ако искате да накарате приятелката си да ви слуша с интерес, ще трябва да ѝ разказвате истории и теми, които живо я интересуват, в противен случай бързо ще се отегчи.

Лъв

Лъвовете държат винаги да са на първо място и затова няма шанс да ви допуснат да ги изпреварите по един или друг начин. Те винаги ще се конкурират с вас, колкото и близки приятелки да сте си. Ако сте лоялна към нея и я подкрепяте в трудни моменти, тя ще ви бъде приятелка, в противен случай лесно ще се превърне във ваш враг. Някои жени зодия Лъв са големи егоистки и могат да бъдат доста самоуверени, дори нарцистични. Но в същото време Лъвиците с радост ще споделят опита си с вас, ако обаче вие ги потърсите за съвет.

6 типа приятелки, с които по-добре да не общувате

Дева

Представителите на зодия Дева имат изключително добре развита интуиция и е трудно да бъдат излъгани. Намирането на общ език с тях е трудно, защото те търсят грешки къде ли не. Девите могат да бъдат много студени и предпазливи, когато общуват с хората.

Те държат другите да се вслушват в тяхното мнение и да не спорят с тях. Жените Деви трудно създават близки приятелства, но когато намерят истинска приятелка, те са готови на всичко за нея. Трудно, даже почти никога не прощават грешки и предателство.

Скорпион

Общуването с жена Скорпион не е никак лесно. Те са упорити и отмъстителни личности, които с лекота нараняват околните, ако искат. Ако обидите приятелката си, тя може да не ви го върне веднага, а да таи гняв известно време и да чака подходящ момент, когато ще ви нарани зверски. Трудно ще скриете от своята приятелка Скорпион каквото и да е било, защото тя забелязва всякакви несъответствия между дела и думи. И дори да успеете да я заблудите, скоро ще съжалявате горчиво.

Ралица Солакова
Ралица Солакова Отговорен редактор
Новините днес