Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как страда всяка зодия?

17 май 2024, 21:00 часа

Животът невинаги носи само приятни и радостни емоции. От време на време всеки човек се сблъсква с трудности, които понякога водят до тежки емоционални преживявания и дълбоко страдание.

Ето как различните зодии изразяват болката си и преживяват страданието.

Овен

Овните са в състояние да издържат и на най-тежката душевна болка, като външно остават спокойни и уравновесени. Близките им трябва да знаят, че няма смисъл да ги успокояват. Овенът няма да приеме помощ, а сам ще се измъкне от бездната на меланхолията или апатията.

Телец

Този знак винаги страда шумно - така че всички наоколо да разберат на непоносимата му болка. Телецът ще се оплаква през сълзи от живота, докато ситуацията не се оправи. 

Любовта ще почука на вратата на тези зодии след 17 май 2024

Близнаци

Хората от тази зодия обикновено са приказливи, затова никога не мълчат, когато страдат. Заслужава обаче да се отбележи, че Близнаците, оплаквайки се от лошото си настроение, няма да разкрият пред събеседника си подробности за моментите, които са им причинили страдание.

Лесно е да успокоите Близнаците – трябва само да ги прегърнете и да им кажете няколко мили насърчителни думи.

Рак

Грация, красота и изтънченост – Раците много обичат всичко това. Така че дори в момент на страдание хората от тази зодия се стремят да изглеждат привлекателни. Те не изпадат в ужасни истерии, за да не развалят впечатлението за себе си. Страдащият Рак търси утеха в културни дейности: четене на поезия, слушане на класическа музика, рисуване на картини.

Лъв

Когато изпитва душевна болка, този знак се опитва по всякакъв начин да се отърве от страданието възможно най-бързо. Дори и ако това включва да обиди някого, той несъмнено ще го направи. Лъвовете са в известен смисъл енергийни вампири, така че те ще се опитат буквално да изсмучат радостта от тези, които са наблизо в този момент.

Дева

Самофокусираните Деви възприемат всяка трудност в живота като полезен урок, от който трябва да извлекат важна информация.

Хората от този знак, когато страдат, се опитват да анализират ситуацията, за да разберат как да не се сблъскат със същата негативност в бъдеще. Често за околните е трудно да определят дали Девата страда или просто философства.

Везни

Везните се опитват се да се справят със страданието за сметка на другите – молят за помощ и много се оплакват. Обикновено им отнема много време, за да се измъкнат от неприятната ситуация.

Скорпион

Скорпионите имат добре развито логическо мислене. Логиката помага на този знак да не потъва в депресия по време на емоционален стрес. Интересното е, че Скорпионите често имитират изключително страдание, за да спечелят подчинение или грижа от другите.

Стрелец

Когато Стрелецът се сблъсква със страдание, той го споделя не само на близки роднини, но изобщо с всеки, който се появи в полезрението му.

Стрелците страдат театрално, като същевременно уверяват, че нямат нужда от съжаление. Но ако му се отдаде възможност, Стрелецът без колебание ще се съгласи да влезе в риалити, за да разкаже на целия свят за ужасните си мъки.

Козирог

Тази зодия умее да понася ударите на съдбата с твърдост и достойнство. Козирозите винаги ясно знаят, че след лошото неизбежно идва добро.

Хората от този знак не смятат за необходимо да споделят болката си с другите, тъй като не искат да потопят никого в меланхолия или тъга.

Водолей

Хората, родени под знака на Водолея, обичат да страдат. Те влагат максимум енергия в своите преживявания.

Когато страда, този знак избухва в ридания и проклина целия свят. Но след кратък период от време страданието ще спре и душата на Водолея отново ще бъде изпълнена с оптимизъм.

Риби

Дори и най-малката трудност в живота хвърля този знак в паника. Рибите се страхуват от трудностите. За да се справят с негативните емоции, те въвличат близките си в страданието си. Но те правят това, за да навредят на някого, а само за да не полудеят от мъка.

Зодиите, които ще тръгнат по пътя на щастието в края на май 2024

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес