Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Измамници дебнат край тези 3 зодии до края на февруари 2023 г.

11 февруари 2023, 22:11 часа

Няма нищо по-неприятно от това да станеш жертва на измамници. По всякакъв начин хората се опитват да избягват срещи и общуване с непочтени граждани, за да запазят както настроението си, така и материалните си ценности.

Но реалността е, че недобросъвестността не може да бъде толерирана, че не е възможно да се скрием от нейните прояви. От време на време трябва да се разминем с някой, който не се отличава с добра репутация и намерения, който преследва само собствената си изгода.

До края на февруари 2023 г. едни ще живеят в мир, няма да изпитват скръб. Само ще има хора, които ще станат жертва на измама в определено време. Те са родени под няколко знака на зодиака.

Водолей

Сами по себе си Водолеите са мили, затова вярват, че това качество е присъщо и на останалите. Но Водолеите до края на февруари 2023 г. ще успеят да се убедят, че това далеч не е така.

Те ще бъдат жестоко измамени и дори не от непознати, а от тези, на които са се доверили, в които са вярвали, в които не са се съмнявали. Такъв удар ще бъде сериозен за тях. Личностите от знака ще са объркани, няма да знаят как да реагират на случващото се.

Зодии, които не се колебаят да извършат измами

Лъв

Вътрешният глас често дава правилните знаци на Лъвовете, но те редовно ги пренебрегват. Това ще се случи до средата на февруари 2023 г.

Лъвовете ясно ще разберат знаците на интуицията, ще разберат, че имат работа с измамник. Но те няма да се съпротивляват, а ще последват измамника. Заради това те могат да останат без онова ценно, което им е важно и скъпо.

3 зодии могат да се сблъскат с измамници до средата на февруари 2023 г.

Скорпион

Нещата няма да вървят добре в социален план за Скорпионите до средата на февруари 2023 г. По това време Скорпионите ще загубят своята бдителност, ще се доверят на всички наоколо, въпреки че добре знаят, че това не трябва да се прави.

До края на определения период те ще се сблъскат с неприятности, ще разберат, че трябва да вярват на себе си, а не на другите. Така те ще бъдат засегнати от действията на измамниците.

До средата на февруари 2023 г. представителите на споменатите съзвездия ще бъдат разочаровани от други. И цялата вина ще бъде комуникацията с непочтени граждани.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес