Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Избери си домашния любимец според зодията му

14 август 2023, 21:33 часа

За собственика е важно да намери общ език с четириногия си приятел, а хороскопът по този въпрос е верен помощник.

Овен

Котките и кучетата Овни предпочитат самотата пред компанията на други животни. Домашният любимец обикновено има много енергия, той се опитва да предаде желанията си на собственика и настоява за тяхното реализиране. Тези домашни любимци са винаги бдителни, импулсивни, обичат да се бият и тичат нон-стоп, често хапят.

Телец

Обича да яде, спи и тактилен контакт със собственика. Домашният любимец е лоялен, търпелив и бързо се учи. Често се наслаждава на музика. Котка или куче предпочитат спокойни и мелодични композиции.

Близнаци

Може да изглежда като палав и палав домашен любимец с добро чувство за хумор. Четириногият приятел обикновено е по-малък от роднините и има ярки изразителни очи. Не обича да седи дълго време в една поза, умен е. Астрологията влияе на непостоянството на Близнаците.

Всяка зодия си има свое духовно животно - проверете кое е вашето

Рак

Повече домошар, отколкото гуляйджия. Мързелив, тих, мил, привързан към собственика и изисква любов от него. Домашният любимец бързо напълнява, обича вкусна храна и е безразличен към твърдото легло.

Лъв

Командир и енергичен защитник. Винаги е настроен позитивно и очаква похвала. Притежава артистичност, добро здраве и силен глас. Лъвовете са харизматични и ревниви.

Дева

Под този знак се раждат чисти и хитри домашни любимци. Те са щастливи да угодят на собственика, позволяват си да бъдат разресвани и да им се режат ноктите си.

Везни

Изискан, добре координиран, изглежда представителен. Лесно намира общ език с хора и роднини. Знае как да убеди собственика, бързо се привързва, но се отличава с непостоянство.

Скорпион

Хороскопът дарява домашните любимци с упоритост, спокойствие и потайно поведение. Лесно се обучава, но изпълнява команди и искания от лични мотиви.

Кое е вашето духовно животно според зодията?

Стрелец

Безстрашен палавник с добро настроение, пълен с благородство. Домашният любимец не влиза в битка, въпреки че е доста лесно да го ядосате.

Козирог

Спокоен домашен любимец без никакви пакости и ярка проява на емоции. Здравето е добро, но може да има проблеми със зъбите и кожни заболявания. За Козирога не е лесно да се разбира с други животни.

Водолей

Жив, добродушен и отворен за комуникация, но не самоуверен. Чувствителен, разсеян, характерът се променя бързо. Домашен любимец от категорията Водолей показва дружелюбие към другите, но по-скоро заради външния вид. Понякога такива домашни любимци се страхуват от тъмното и избират места за почивка в близост до електрически уреди и проводници.

Риби

Домакин с развита емпатия и интуиция. Нежен и любящ, тих и толерантен към членовете на семейството. Спи много и ляга да подремне до стопанина. Винаги е верен приятел. Хороскопът показва желанието на домашния любимец да се скрие под маси, легла, в уединени ъгли на къщата.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес