Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Големият хороскоп за ЕСЕН 2024 на ТОП турски астролог: Една зодия ще се влюби фатално

18 септември 2024, 06:00 часа

Раци, може да получите финансова помощ или нов източник на доходи. На хоризонта се задава неочаквана печалба или награда. Това, което сте изгубили, ще бъде намерено. Финансовите преговори вероятно ще завършат в печеливша ситуация. Везни, пригответе се за романтичен отказ. Това може да ви насърчи да се грижите по-добре за тялото и ума си. Уверете се, че не е отмъщение чрез промени. Искате да се подобрите за себе си, а не за някой друг.

Вижте още: За тях започва ерата на щастието: Тези 4 зoдии ще имат най-хубавата си есен

Есенният хороскоп за 2024 г. на уважавания турски астролог Мурат Коджун дава различни посоки на всички зодии.

Овен

Ще бъдете много мотивирани, фокусирани и проактивни през есента. Успяхте да изпълните няколко задачи преди крайния срок. Неочакваните предизвикателства могат да бъдат възможност да мислите извън кутията. Възможно е обаче да сте изтощени и да искате да останете вкъщи, за да си починете.

Очертава се малка финансова печалба. Бъдете пестеливи, защото може да имате нужда от ремонт и той не може да чака. Когато пътувате в чужбина, внимавайте с вещите си. Някой, който ви дължи пари, изчезва от живота ви.

Двойките се радват на по-здравословна комуникация. Един честен разговор може да ги сближи емоционално. Двойки от различни култури обсъждат къде и как да се установят.

Ако се опитвате да спечелите нечие сърце, усилията и искреността ви ще се изплатят. Ако в момента не сте във връзка, на хоризонта се задават неочаквани моменти на романтика и моментални връзки.

Телец

Подгответе се за неочаквани предизвикателства и задачи. Може да се наложи да работите по-дълго. Ако работите в държавна служба, някой може да саботира повишаването ви на позицията, която искате. Очевидно обаче вие ​​сте по-добрият кандидат.

Независимо дали продавате собствени или чужди ресурси, скоро ще можете да свършите работата. Можете да си позволите няколко лукса без притеснение. Не давайте пари назаем на никого и не влизайте в съвместен бизнес. Сигурно ще свърши зле.

След честен разговор двойките се приемат с всичките си недостатъци. Влагат повече усилия и време в сексуалния си живот. 

Потребители на приложението за запознанства, вашата среща може да ви покани на среща възможно най-скоро. Ако се опитвате да превъзмогнете бившия си, най-накрая ще го пуснете и отново ще станете оптимисти за връзката.

Близнаци

Ако сте заседнали на въпрос, може да преживеете момент на просветление. По-лесно е да убедите вземащия решение да приеме вашата идея. Справяте се добре с клюките, конфликтите и кратките срокове. Вашият шеф забелязва напредъка ви и може да ви похвали публично. Ще се справите добре във всяко състезание.

Голям разход за ремонт на кола или къща. Засега забравете за желанията си. Ако останете без пари, някой от семейството ви ще ви помогне финансово.

Двойките се слушат повече. Между вас двамата има невидима червена нишка. 

Ако се опитате да спечелите нечие сърце, в крайна сметка той ще се отвори към вас. Ако предишната ви връзка е завършила зле, може да срещнете някой, който отново ще ви даде вяра в любовта .

Рак

Очаквайте предизвикателни задачи. Вашето натоварване може да е много по-голямо, отколкото си мислите. Вашите клиенти и началници обаче вярват във вашите способности. Те ви молят да изпълните тези задачи, защото знаят, че ще осигурите качество.

Може да получите финансова помощ или нов източник на доходи. На хоризонта се задава неочаквана печалба или награда. Това, което сте изгубили, ще бъде намерено. Финансовите преговори вероятно ще завършат в печеливша ситуация.

Може да откриете мръсна тайна от партньора си от миналото. Въпреки това чувствате, че те са се променили към по-добро, така че не е нужно да го споменавате. Всички имаме минало.

Срещаш няколко фена в реалния живот и онлайн, но никой не преминава границата на приятелството. Запитайте се дали подсъзнанието ви търси някой подобен на бившия ви.

Лъв

Има възможности за преговори и сътрудничество с колеги. Изпълнявате всички елементи от списъка със задачи и получавате признание от вашия началник. На хоризонта се задава вълнуващо бизнес предложение.

Финансовите преговори вероятно ще завършат в печеливша ситуация. Инвеститорите получават по-висока от очакваната възвръщаемост от своите добре управлявани портфейли. Може да измислите страхотен план за увеличаване на спестяванията си в дългосрочен план.

Чувствате се сигурни и обичани в една връзка. Вашият партньор може да ви вижда и чува. Ако бебето ви е на път, то ще пристигне без усложнения. Независимите двойки може да решат да се сгодят или оженят.

Оказвате се по-привлекателен, отколкото си мислите, когато срещате потенциали партньори в реалния живот и онлайн. Ако вече сте срещнали някого, този човек иска да имате връзка, но може да е твърде рано за вас.

Дева

Работете по-умно и по-бързо. Това, което изглежда трудно, може да бъде лесно. Споделете успеха с вашия екип. Може да получите предложение за позиция в международната търговия или връзка. Собствениците на фирми получават нови клиенти.

Можете лесно да плащате сметките си и да си позволявате лукс без притеснение. Ако имате дългове, намалете главницата с допълнителен доход. Инвеститорите са от уста на уста, така че бъдете внимателни.

Връзката ви върви гладко. Двойките се отнасят еднакво една към друга у дома и на обществени места. Те също са източник на подкрепа и безопасно място един за друг. Те могат неволно да бъдат модел за подражание за други двойки.

Вероятно ще получите „да“ от някой, когото поканите на среща. Усещат, че наистина ги харесвате и чакат вие да направите първата крачка.

Вижте още: Научете най - щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 16 - 22 септември

Везни

Подгответе се за предизвикателства в управлението на хора и бюджети. Старши колега може да ви помогне и да стане ваш източник на съвети. Постоянството и креативността ще ви помогнат да преминете през следващите месеци. Ако имате интервю за работа, ще ги впечатлите.

Вашите онлайн общности и стари приятели ви дават възможности за свободна практика. Можете лесно да платите сметките и да купите няколко луксозни артикула като награда за себе си. Внимавайте с измами с благотворителност или набиране на средства.

Член на вашето семейство или вашият партньор може да предизвика напрежение във връзката ви, мислейки, че двамата няма да издържите. Двойките могат да обсъдят възможността за поддържане на връзка от разстояние.

Пригответе се за романтичен отказ. Това може да ви насърчи да се грижите по-добре за тялото и ума си. Уверете се, че не е отмъщение чрез промени. Искате да се подобрите за себе си, а не за някой друг.

Скорпион

Неочаквани промени в структурата или ситуацията могат да ви принудят да излезете от зоната си на комфорт. Ще откриете, че сте по-гъвкави и издръжливи, отколкото си мислите. Старши колега може да бъде ваш ментор и е готов да ви даде съвет без колебание. 

Може да получите финансова подкрепа или нов източник на доходи. На хоризонта се задава неочаквана печалба или награда. Помислете два пъти и изчакайте една седмица, преди да харчите за желанията си. Много сте внимателни с харченето и може би малко прекалявате.

Може би ще срещнете някой по-възрастен и по-богат чрез приятел. 

Стрелец

Изпълнявате задачите си преди края на работа всеки ден, но може да се наложи да останете по-дълго, за да помогнете на колегите. Създайте добра карма и добрите неща ще се случат. Можете също така да научите ново умение, докато помагате на другите. Предприемачите могат да стартират нова услуга, която ще бъде добре приета от стари и нови потребители.

Виждат се допълнителни пари, но трябва да работите за тях. Вашият приятел може да ви предостави възможност да печелите пари. Управлявате добре своите приходи, разходи и инвестиции. Не се подписвайте като поръчител на никого, дори и на тези, които изглеждат богати.

Може да срещнете някой много привлекателен чрез работа или хоби. Не бъдете твърде нетърпеливи.

Козирог

Може да се почувствате претоварени от основната си работа и допълнителни ангажименти, но няма да изпитате изтощение или творчески блокaжи. Запазете спокойствие и се съсредоточете върху това, което трябва да направите първо. 

Финансовите преговори водят до печеливша ситуация и за двете страни. Обещаното плащане ще пристигне, както е договорено. Може да намерите това, което сте изгубили. Може да намерите начин да спестите пари или да планирате финансите си.

Родителите получават добри новини за децата си.

Водолей

Някой началник ви предлага шанс да покажете уменията си. Ставате по-добри в разчитането на ситуации и хора. Вашата скорост на мислене може да ви помогне да получите това, което искате. Изпълнихте всички елементи от списъка си със задачи за следващата седмица. Ако наскоро сте изпратили автобиографията си, вашата идеална компания ще се свърже с вас.

Управлявате добре приходите и разходите си. Ако се опитвате да продадете свои или чужди ресурси, скоро ще останете без работа. Получавате скромна, но стабилна възвръщаемост от портфолиото си.

Възможно е да имате възможност да срещнете човек, който ви подхожда физически. 

Риби

Вашият началник може да ви повери важна задача или да ви даде властта да вземате големи решения без техния съвет. Колегите може да започнат да ви завиждат за статуса ви и ще ви е трудно да го скриете. Нека негативните им думи преминат без въздействие.

Финансовите преговори може да изглеждат обезсърчителни, но стига да сте ясни и конкретни относно условията си, всичко ще бъде наред. 

Членовете на семейството ви или на партньора ви може да се съмняват, че двамата ще издържите. 

Опитайте се да бъдете по-добра версия на себе си и бъдете по-достъпни за членове на семейството и приятели. Не бързайте във връзка. Ако се опитвате да възродите стара любов, приятел или член на семейството на бившия ви може да ви каже да се откажете.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес