Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Галеници на съдбата: Краят на октомври 2024 ще бъде вълшебен за тези 3 зодии

14 октомври 2024, 06:18 часа

Астролозите не се съмняват, че небесните тела оказват реално влияние върху живота ни. Благодарение на тяхната грижа и милост, ние можем да преодолеем всички трудности без никакви проблеми. Разбира се, понякога важи и обратното! Оказва се, че през втората половина на октомври 2024 ангелът Амбриел ще се грижи за 3 зодии. В живота им ще цари мир и хармония и всички тревоги ще бъдат забравени. Ето за кои зодии става дума.

Овен

Скоро Овните ще могат да спят спокойно. Благодарение на уникалната благодат на духовния водач всички проблеми и тревоги ще бъдат забравени. Веднага щом в живота му се случи нещо обезпокоително, той трябва да се обърне към себе си. Сякаш свише Овен ще знае какви стъпки да предприеме, за да предпази себе си и близките си от неприятности.

Още: Хороскоп за утре, 14 октомври: Петковден носи много късмет на Овните и голям дар на Скорпионите

Дева

В средата на октомври Девата ще получи изненада. Може би първоначално няма да знае какво да предприеме, но в крайна сметка няма да вземе грешни решения. Оказва се, че това ще бъде особено полезно, защото скоро ще получи изгодна оферта, която значително ще подобри финансовото ѝ състояние. Звездите обаче сочат, че скоро в зодиакалната орбита на Девата ще се появи човек, който няма чисти намерения към нея и може дори умишлено да действа в нейна вреда.

Козирог

Още: Три зодии, които ще получат торба с пари през новата седмица

В края на октомври Козирогът ще си навлече много неприятности. Добросъвестно ще вземе решение, което ще му навлече много неприятности. Когато това се случи, той трябва да потърси помощ възможно най-скоро. Звездната благодат ще му помогне да постигне духовна стабилност и тогава решението на всичките му тревоги ще стане очебийно.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес