Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето как да накараме всяка зодия да разкрие душата си

21 юни 2024, 06:05 часа

ОВЕН

Реклама

Оставете ги насаме.

Овните винаги са политически коректни, така че ако искате да научите какво наистина мислят, ще трябва да изчакате, докато тълпата се разпръсне. Те няма да критикуват никого или да изкажат непопулярно мнение открито и никога няма да опознаете един Овен, ако сте чували само одобрените от тях тези. Те са изключително сложни и лоялни личности и няма да се отворят за вас, докато не усетят ясно изразена връзка помежду ви.

Още: Ако искате да ви обича воден знак, никога не казвайте тези 5 неща

ТЕЛЕЦ

Докажете, че имате вкус.

Телецът никога няма да разговаря с човек, който не познава професията, а това включва и говоренето за себе си. Трябва да покажете, че имате повече от капка авторитет в областта на техните интереси. Докажете, че сте си написали домашното. Покажете способността си да създавате и изразявате собствени мнения. Няма нищо, което те да мразят повече от мързела да повтаряш само една звукова фраза, без да разбираш контекста. Позволете им да чуят вашето горещо мнение.

БЛИЗНАЦИ

Упоритост.

Близнаците са заети, няма как да не го направят. Ако наистина искате да ги опознаете, няколко дни писане на съобщения няма да ви стигнат. Те ще бъдат на работа, с приятели и семейство, ще се занимават със страничните си дейности. Това, че сте нов в живота им, не означава, че имате право на постоянното им внимание. Направете предварителни планове и продължавайте да ги привличате с всеки следващ разговор. Полагайте труд.

РАК

Внимателно слушане.

Спомняте ли си последното странно научнофантастично шоу/шоу за убийства/мистерии, което гледахте? Как всеки малък детайл беше свързан с по-голямата сюжетна линия и разкритието? Точно това е начинът, който описвате, за да накарате Рака да се отвори. Трябва да обръщате голямо внимание на трохите, които ви подават, и няма възможност за превъртане назад или субтитри. Единствената ви възможност е да не изоставате. Да свързвате точките и да задавате собствените си въпроси. Те ще възнаградят отдадеността ви, като задоволят любопитството ви.

ЛЪВ

Дайте им микрофон.

Ако оставим шегите настрана, Лъвовете просто се нуждаят от публика. Разбира се, отначало може да имат малка сценична треска, но всичко, което наистина искат, е да знаят, че някой иска да ги слуша. Това е, за което мечтаят и чакат още от младини. Поощрете ги малко и им дайте да разберат колко ентусиазирани сте да чуете какво имат да кажат. Те ще излязат на бис, без да ви карат да се молите.

ДЕВА

Дразнете ги.

В никакъв случай не искаме да одобряваме неглижирането, но трябва да покажете на Девите, че не се плашите от тях, в противен случай никога няма да се отделите от техните фенове. Те притежават вродена мъдрост, която се проявява в суровата любов, за която хората се редят на опашка зад ъгъла. Ако успеете да се пошегувате малко със самочувствието, което те си придават, ще пробиете черупката им и ще отделите човека от легендата.

ВЕЗНИ

Повишете значението на темата на разговора.

Една Везна няма да се впусне на дълбоко с вас, говорейки за нещо елементарно. Тейлър Суифт, спортът и времето нямат място в разговора. Вашата задача е да покажете, че сте способни на сложно, емоционално, интелигентно и интелектуално мислене. Посочете играта и Везните са готови да седнат срещу вас на масата и да играят. Те няма да се отдръпнат от вас, щом разберат, че сте в тяхната категория.

СКОРПИОН

Честност.

Ще е необходимо време и последователност от ваша страна, но за да накарате Скорпиона да се отвори, трябва, трябва, трябва да му докажете, че казвате истината. Те имат дълбоко разбиране за емоциите, което прави механизмите на манипулацията твърде очевидни за тях. Те знаят как другите се възползват, като проявяват фалшив интерес. Така че просто спазвайте обещанията си. Доверието им трябва да бъде спечелено, преди да можете да му се радвате.

СТРЕЛЕЦ

Накарайте ги да ви гледат като огледало.

Стрелецът обича да се отдалечава в някой ъгъл на партито с някого, когото смята за срамежлив или тих, и да узнава всичко за него. Това е тяхната възможност да играят ролята на водещи на интервюта. Но най-сладкото при тях е, че когато разголите душата си, те никога няма да ви оставят да висите там сами. За всяка тайна, която разкажете, те ще разкажат нещо за себе си, така че да почувствате, че сте в добра компания.

КОЗИРОГ

Проявете малко почтеност.

Козирозите имат нужда да видят, че не сте клюкарите в офиса. Запазете поверителността на казаното помежду ви и не бягайте да говорите за тях зад гърба им веднага щом ви издадат нещо пикантно. Те знаят, че новините се разпространяват бързо в малките кръгове и не вярват в непрестанните клюки, без значение колко са разочаровани. Това не е добро впечатление за никого и те се гордеят, че се издигат над дребнавостта.

ВОДОЛЕЙ

Вслушайте се в думите им.

Естествено е да искате да знаете всичко за Водолея. Те са интригуващи личности. Но начинът, по който ще разчупите този орех, е да ги оставите да правят своите неща. Те винаги работят по някакъв проект или за някаква кауза, а вие просто трябва да слушате за какво искат да говорят. Винаги има пресечна точка между това, което правят, и това, което са в същността си. Просто трябва да следвате нишката.

Още: Как всеки зодиакален знак се справя с гнева си

РИБИ

Прекъснете съня им.

Единственият начин да опознаете Риби е да отвлечете вниманието им. Покажете, че можете да разберете, че са потънали в мечти, докато гледат през прозореца, и ги попитайте за какво мислят, защото явно не е за околността или за времето. Те пазят идеите си за себе си, защото предполагат, че по-голямата част от света не е настроена за обхвата на това, което може да предложи техния душевен свят. Всичко, което трябва да направите, е да си купите билет.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес