Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Есента ще отслаби аурата на 3 зодии, ето как да се предпазят

29 септември 2024, 17:50 часа

Астролозите не се съмняват, че третото тримесечие на 2024 ще донесе много прекрасни емоции и моменти, които ще останат в паметта ни завинаги. Това обаче не е краят на информацията. Има много признаци, че не всички можем да разчитаме на същия късмет. Есента ще отслаби аурата на 3 зодии и това може да им навлече сериозни проблеми. За щастие има доказани методи, които ефективно ще намалят риска.

Рак

Ракът скоро ще бъде заобиколен от лоши вибрации, които ще се появят с настъпването на есента. Ще се почувстват слаби и нивото на жизнеността им ще спадне значително. Въпреки че ще получава добра информация от близките си, негативното му отношение няма да му позволи да се радва напълно на чуждите успехи. Има много признаци, че ако не промени отношението и поведението си, може да си навлече сериозни проблеми и дори лош късмет. Затова всяка сутрин той трябва да казва намеренията си за деня и някаква положителна мантра.

Още: Зодиите, които имат опасна аура около себе си

Везни

Везните ще имат отслабена аура още в средата на октомври, което ще ги накара да пропуснат много неща. След известно време представителите на зодията ще съжалят за апатията си, защото подобни възможности не се появяват всеки ден. Това ще ги депресира още повече, дори ще ги изложи на риск от лош късмет. Разрешаването на тази ситуация не е сложно. Везните просто трябва да се оставят по течението и да направят 2-3 безкористни добри дела, за да си върнат благосклонността на звездите.

Козирог

Още: Тези 18 признака показват, че имате слаба аура

Козирогът веднага ще усети промяната във вибрациите, свързана с настъпването на есента. Аурата му ще стане по-бледа и по-слаба. Ако не предприеме необходимите действия навреме и не излезе от зоната си на комфорт, в живота му ще се появят сериозни усложнения. Ще действа като магнит срещу лош късмет и негативна енергия, идваща от хора с нечисти намерения.

 

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес