Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ерогенни зони на мъжете според зодиакалния знак

05 май 2024, 12:11 часа

Според астрологията всеки зодиакален знак има свои собствени ерогенни зони. Можете да бъдете скептични по този въпрос, а можете да приемете и да следвате простите препоръки и да наблюдавате реакцията на партньора си.

През Средновековието болестите са се лекували с помощта на астрологията и като се е отчитало, че всеки зодиакален знак има най-уязвимите части на тялото, например Овенът има слабо място - главата (оттам мигрена, зъбобол, вътреочно или вътречерепно налягане), а Рибите - краката.

Това, което е уязвимо, т.е. най-чувствително, е ерогенната зона на зодиакалния знак. Препоръките на астромедицината могат да се използват и в наши дни, но в малко по-различен формат.

Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Овен - глава

Овенът е първият зодиакален знак и той започва с главата във всеки смисъл. Така че, ако решите да успокоите буйния Овен, просто нежно погалете главата му и прокарайте върха на пръста зад ухото му. Агресията веднага ще бъде заменена от отпускане и блаженство. А ако самият вие сте самотен Овен, то вместо да търсите поредната секс играчка, инвестирайте в масажор за глава.

Телец - шия

Да, Телците (също като истинските бикове) обичат нежните ласки по врата. Ето защо, ако вашият избраник е започнал неволно да разтрива врата си, най-вероятно е впечатлен от новото ви червено червило, рокля или нещо друго.

Близнаци - ръце

Този невероятно креативен въздушен знак се свързва с братята близнаци Кастор и Полидевк от гръцката митология, така че те имат нужда от нещо сдвоено. Ръцете определено са сдвоена част от тялото. Опитайте се да си играете с ръцете му, да ги галите, да ги държите или да поставите ръката си върху неговата. А ако искате да го укротите, просто му направете масаж на ръцете, като не забравяте всеки пръст. Той определено ще го оцени.

Рак - гърди

Емоционалният Рак е изключително чувствителен към докосване в областта на гърдите. Този воден знак се свързва с женствеността и дома. Нежните целувки и лекото пощипване в областта на гърдите ще го побъркат.

Лъв - сърце и гръбначен стълб

Следващия път, когато се гушкате с любимия си Лъв, задръжте малко по-дълго, като бавно прокарвате пръсти нагоре и надолу по гръбначния му стълб или правите малки кръгови движения.

Общо взето, Лъвът се възбужда още от самата мисъл, че е центърът на света за своята любима. Затова не е изненадващо, че тяхната ерогенна зона е сърцето и гърбът. Вслушайте се в сърдечния му ритъм и прокарайте пръсти по гърба му. И той ще мърка в екстаз.

Тези 4 зодии правят връзките си "храм на доверието"

Дева – корем и талия

Девите са хората, които харесват татуировките на корема си. Защото коремът и талията са една от любимите им ерогенни зони. Девите организират зодиакалната система, така че те са свързани с храносмилателната система. Така че след вкусна домашно приготвена вечеря просто нарисувайте въображаеми кръгове върху корема им, това ще бъде най-ефективната сексуална прелюдия.

Везни - долната част на гърба и седалището

Везните обичат, когато леко ги пляскате по задните части или ги галите по долната част на гърба. В идеалния случай правете и двете. Откъде идва тази страст? Задните части визуално напомнят на везни - две равни, балансирани заоблени сфери.

Скорпиона - слабини

О, да, тук само сексът ще свърши работа! Верни на репутацията си, Скорпионите са изключително сексуални хора. И ако сте обвързани със Скорпион, време е да научите цялата Кама Сутра. Най-добре е да го направите заедно и без предварителна подготовка. Той ще му хареса.

Стрелец - бедра

Дори и да лъже, бедрата му не лъжат. Бедрата са онази част от тялото, която постоянно участва в движението, а самият Стрелец е голям изследовател. Така че най-лесният начин да се отпуснете и едновременно с това да го възбудите е да масажирате бедрата и подбедриците му. И той ще бъде ваш завинаги. Или поне за тази вечер.

Козирог - скелетна система и колене

Практичният Козирог олицетворява ставите и костите. Въпреки че може да не намирате коленете за особено секси, вие сте тук, за да експериментирате. За Козирога структурата е преди всичко важна и той управлява скелетната система. И тъй като Козирозите са склонни да бъдат големи шефове в нормалния живот, най-доброто, което можете да направите, е да започнете да импровизирате в леглото и най-накрая да го накарате да коленичи.

Водолей - прасци и глезени

Водолеят е хуманистичен знак, който винаги е готов да отстоява това, в което вярва. Този въздушен знак се свързва с прасците и глезените - частите на тялото, които подпомагат катеренето. Затова не забравяйте тези области, когато му правите масаж. И той няма да ви забрави.

Риби - крака

Всички почитатели на фетиша към краката несъмнено принадлежат към зодия Риби. Последният знак на зодиака събира в себе си всички уроци на 11-те знака преди него. Предвид това голямо натоварване, Рибите управляват стъпалата - котвата на цялото тяло. Подарете му масаж на стъпалата в леглото, или още по-добре - във ваната. Той определено ще го оцени.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес