Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Двете зодии, които са "Любимци на Вселената"

12 май 2024, 06:10 часа

Всички зодиакални знаци имат уникални качества, които ги правят щастливи и специални сами по себе си. Въпреки това тези, които имат благотворни знаци (знаци, управлявани от Юпитер или Венера) в своята голяма тройка или са доминиращи в тези знаци, могат да се разглеждат като допълнителни късметлии или благословени - или любимци на Вселената - защото тези благотворни знаци могат да осигурят допълнителен тласък на увереността и късмета.

Още: Какъв девиз има всяка от зодиите

Стрелец

Стрелецът е пионерски огнен знак, който не се страхува да нарушава границите. Това е знак, който неслучайно олицетворява приключенията, пътуванията и философията, защото целта на този знак е разширяване, придобиване на знания и връзки.

Част от това, което прави Стрелеца любимец на Вселената, е, че този знак няма да приеме поражение. В края на краищата знакът преди тях е Скорпион, а този след тях е Козирог - два упорити и амбициозни знака, водени от постиженията. Скорпионът е воинът, а Козирогът е упоритият капитан. Междувременно Стрелецът е възприел най-добрите черти и на двамата и сливането им създава този уникален знак. Стрелецът ще гледа към надеждата по време на трудностите. Те знаят, че могат да преодолеят всичко, защото имат голяма вяра във Вселената или в себе си.

Риби

Магьосник и ясновидец, Рибите са „любимците на Вселената“, защото са се приспособили към всички 12 урока от зодиака. Това прави Рибите най-знаещи, по-подготвени и можещи да се похвалят със златно сърце.

Още: Кои зодии си допадат най-много като характери

Хората от зодия Риби знаят как да дават безусловна любов на другите, ако приемем, че са се усъвършенствали и узрели. Най-чистото проявление на това, каква може и трябва да бъде любовта, обикновено е въплътено в Риби. Това е любов, която прощава, търпелива е, любезна е и е готова да се жертва.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес