Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 6 октомври 2024 г.

05 октомври 2024, 17:47 часа

На 6 октомври и 2024 г. една зодиите ще е добре да признае дадена истина за себе си.. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за неделя.

Още: Месечен хороскоп за октомври 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 7-13 октомври 2024 г.

Тази неделя някой, от когото не очаквате ще е прекалено добър с Вас. За това няма никаква подмолна причина, просто човекът отсреща Ви подава ръка.   

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през октомври 2024

Дневен хороскоп за Телец

Тази неделя не се вторачвайте в поводите, които могат да Ви направят тъжни. Те винаги ще съществуват. Важното е да имате очи за хубавото около Вас. 

Още: Небето ще се проясни за 3 зодии до края на 2024 година

Дневен хороскоп за Близнаци

Тази неделя напишете писмо на някого, на когото искате да споделите чувствата си, а в момента това не е възможно. Не е задължително да го изпращате, но го напишете. 

Дневен хороскоп за Рак

Тази неделя всичко, което ще искате да Ви се случи ще бъде във вашите възможности. Друг е въпросът дали ще си търсите оправдания да направите или не едно или друго нещо. 

Дневен хороскоп за Лъв

Тази неделя очаквайте един най-обикновен ден. Не го разваляйте с излишни действия, а още по-малко с работа. Наслаждавайте се на почивката си. 

Дневен хороскоп за Дева

Още: Тези 6 зодии ще са нещастни през октомври 2024

Тази неделя се уверете, че сте разбрали добре отсрещната страна преди да отговорите или дадете мнение. Не рискувайте важни отношения заради недомислици. 

Дневен хороскоп за Везни

Тази неделя не бавете връщането на нещо, което не е Ваше. Всяко забавяне би породило въпроси, които няма да са във ваша полза. 

Още: На 4 октомври: Числото 4 ще даде неизчерпаема сила на тези 4 зодии!

Дневен хороскоп за Скорпион

Тази неделя останете себе си, каквото и да се случва. Обстоятелствата се променят, а хората имат склонността да забравят. 

Още: Тези 6 зодии ще са щастливи през октомври 2024

Дневен хороскоп за Стрелец

Тази неделя установете ясни граници между това, което искате, реалността и възможностите Ви. Намеренията не са невъзможни, но ще няма да се случат от раз 

Дневен хороскоп за Козирог

Тази неделя потърсете компанията на Ваш приятел. Сега е моментът да се отдадете на активно общуване, което ще Ви разсее от текущите проблеми. 

Дневен хороскоп за Водолей

Тази неделя не правете компромиси с почивката си. Сега е моментът да се отпуснете и да се опитате да не мислите за нищо. Хранете се здравословно. 

Дневен хороскоп за Риби

Тази неделя се опитайте да бъдете честни със себе си. Вие може да се залъгвате за някои неща, но истината ще ви спъва всеки ден. 

Още: Език мой = враг мой! За кои зодии важи това правило?

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес