Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 29 август 2024 г.

28 август 2024, 20:05 часа

На 29 август 2024 г. една зодиите ще поеме на път. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за четвъртък.

Още: Месечен хороскоп за септември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 26 август-1 септември 2024 г.

Този четвъртък ще може да подобрите дадена ситуация, но ще трябва да се извините. Това е прекалено трудно за Вас - не очаквате нещата да се променят.

Дневен хороскоп за Телец

Този четвъртък може да се убеждавате, че сте прави, но когато нещата не вървят може би е добре да се вгледате в себе си. Имате шанс за нещо по-добро, ако положите усилия.

Дневен хороскоп за Близнаци

Този четвъртък Вашата откритост ще ви спечели нов приятел, който ще Ви окаже съществена помощ по важен въпрос. По-често използвайте този прийом. 

Дневен хороскоп за Рак

Още: Кои зодии са истински вълци в овча кожа?

Този четвъртък Ви предстои път. Уверете се, че сте се подготвили добре за пътуването. Рискувате да забравите нещо важно, което ще Ви е необходимо. 

Дневен хороскоп за Лъв

Този четвъртък не търсете комплименти на всяка цена. С настойчивостта си може да отблъснете някого - т.е. да получите точно обратния ефект на очакваното. 

Дневен хороскоп за Дева

Този четвъртък не се целете прекалено високо. Това, което жадувате е напълно постижимо и много близо до Вас. Рискувате да го пропуснете. 

Дневен хороскоп за Везни

Този четвъртък не търсете компаниите, особено шумните. Това е време, което да прекарате насаме със себе си и да се вслушате в мислите и желанията си. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Този четвъртък не е моментът да се залавяте с нещо ново. Посветете се на рутинна работа, не изпробвайте нови методи за действие.

Дневен хороскоп за Стрелец

Този четвъртък бъдете миротворци. Сега е важно да проявите търпение в общуването с близките. Не повдигайте важни и болезнени теми за обсъждане.

Дневен хороскоп за Козирог

Този четвъртък е възможно да не устоите на някое изкушения. Те и за това са създадени. Не го преживявайте тежко и Вие имате право на отпускане.

Дневен хороскоп за Водолей

Този четвъртък е добре да преосмислите отношенията с близък човек. Приемствеността е хубаво нещо и помага да се избягват дрязги за дреболии. 

Дневен хороскоп за Риби

Този четвъртък проявете повече настойчивост, относно делата, които са свързани с Вашите интереси. Сега не е моментът да се отдавате на леност и да се отпускате.

Още: Ето за какво трябва да внимавате през СЕПТЕМВРИ 2024 според зодията

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес