Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 24 август 2024 г.

23 август 2024, 20:05 часа

На 24 август 2024 г. една зодиите не трябва да прави компромиси със своите желания. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за събота.

Още: Месечен хороскоп за август 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 19-25 август 2024 г.

Тази събота не позволявайте на случайността да се намеси и да вземе решение за това как ще се развие ситуацията в личния Ви живот. Бъдете инициатори!

Дневен хороскоп за Телец

Тази събота ще имате много повече варианти за действие, от колкото си мислите. Важното е да не оставяте нещата да се пуснат по течението, а и вие заедно с тях. 

Още: Кои зодии ще имат най-лошия си ден за август?

Дневен хороскоп за Близнаци

Тази събота потърсете по-добрия вариант за действие от всички възможни. Такъв има и ако се отпуснете, то много бързо ще се сетите кой е той. 

Дневен хороскоп за Рак

Още: Зодиите, които се привързват много бързо

Тази събота ще трябва да промените някои от плановете си. Ако Ви се наложи да останете у дома, просто се огледайте и направете всичко това, за което не Ви е оставало време досега. 

Дневен хороскоп за Лъв

Тази събота денят ще премине по начина, по който Вие решите. Използвайте тази възможност, за да изпълните часовете на деня и нощта по Ваш вкус. 

Дневен хороскоп за Дева

Още: Финансови съвети за всяка зодия

Тази събота ще имате много поводи за размисъл и всичките ще са хубави. Не се товарете с ничии очаквания, освен с Вашите собствени. 

Дневен хороскоп за Везни

Тази събота може да бъдете поканени на събитие. Помислете дали ще се чувствате комфортно на него и при най-малкото съмнение откажете.  

Още: Какво да направи всяка зодия, за да получи мечтания живот през ЕСЕН 2024

Дневен хороскоп за Скорпион

Тази събота е много важно да проявите самочувствие. Не позволявайте на съмненията да се отразят на положителните резултати, на които сте напълно способни.

Дневен хороскоп за Стрелец

Тази събота всичко най-добро у вас ще търси своята изява - предоставете я. Това сега няма да ви коства никакви усилия, а всичко около вас ще ви вдъхновява.

Още: Кои зодии ще свалят огромен душевен товар от гърба си през септември?

Дневен хороскоп за Козирог

Тази събота е подходящ ден за смяна на прическата. Бъдете смели с ножиците, но се въздържайте от смята на цвета на косата  - може да останете разочаровани.

Дневен хороскоп за Водолей

Още: Ретрогардният Меркурий ще "радва" 3 зодии чак до края на август

Тази събота бъдете стриктни в отношенията си с другите. Не давайте аванси и не правете компромиси. Сега е важно да отстоявате своите лични интереси. 

Дневен хороскоп за Риби

Тази събота е специален ден. Ако искате отговор на важен въпрос, помислете за него преди да заспите - сънят ще ви го подскаже.

Още: Топ 5 на сексуалните фантазии на зодиите

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес