Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 22 октомври 2024 г.

21 октомври 2024, 20:16 часа

На 22 октомври и 2024 г. една от зодиите ще е прекалено енергична.  Коя е тя, какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за вторник.

Още: Месечен хороскоп за октомври 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 21-27 октомври 2024 г.

Този вторник се пазете от случайни срещи и хора, които познавате от скоро или недостатъчно добре. Залагайте на сигурното във всяка една житейска сфера.

Дневен хороскоп за Телец

Още: Кои зодии се гордеят с най-бързата мисъл?

Ако отношенията ви с близък и скъп човек са се влошили, а искате да ги възстановите, то тогава направете първата крачка. Може и да е сгрешил, но какво значение има това, щом Ви е толкова скъп.

Дневен хороскоп за Близнаци

Този вторник ще имате шанс да изпитате напълно силата на гравитацията. Препоръчваме да се въздържате от летене насън и падане в действителност. Няма да Ви се отрази добре.

Дневен хороскоп за Рак

Още: Късметче според зодията за тази седмица, 21-27 октомври 2024

Този вторник може да се окаже точно този ден, който ще бъде толкова приятно да си спомните в дългите зимни вечери, увивайки краката си в одеяло. Прекарайте го с този, когото обичате.

Дневен хороскоп за Лъв

Още: Големият Таро хороскоп за НОЕМВРИ 2024

Този вторник ще имате възможност да избирате, но явно ще трябва да избирате между „лошо“ и „още по-лошо“. Това обаче все още не е причина за разочарование - поне ще знаете с какво ще се сблъскате.

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 21-27 октомври 2024

Дневен хороскоп за Дева

Този вторник намалете телефонните разговори и кореспонденцията до минимум. Днес ще трябва да се видите очи в очи със събеседника си, ако срещата е важна.

Дневен хороскоп за Везни

Този вторник ще бъдете изпълнени с нетърпение. Приведете го в действие, така че да има поне някаква полза от него - най-добре в професионалната област.

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 21-27 октомври 2024

Дневен хороскоп за Скорпион

Този вторник Вашият неудържим оптимизъм ще бъде причината да поемете непосилен товар и колкото и да е странно - да го пренесете до местоназначението му. Но ще се пренапрегнете.

Дневен хороскоп за Стрелец

Този вторник ще бъдете малко агресивни, въпреки че вие ​​самите може да не го забележите. Но пък ще няма как да пропуснете как другите реагират на вашите думи и действия.

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 21-27 октомври 2024

Дневен хороскоп за Козирог

Този вторник бъдете изключително внимателни. Много е вероятно да се наложи да се справите с чупливи и големи предмети. Ще трябва да положите много усилия, за да останете невредими, да не говорим за целостта на споменатите обекти.

Дневен хороскоп за Водолей

Този вторник Вашият успех ще зависи от това как ще го започнете и дали ще успеете да хванете правилния ритъм на действие. Не позволявайте да бъдете притискани твърде много, това само ще доведе до пълна неработоспособност.

Още: Труден старт на новата седмица очаква тези 4 зодии

Дневен хороскоп за Риби

Този вторник може да изглеждате като прекалено активен човек. Не се изненадвайте, ако околните, вместо да похвалят труда ви, започнат да съскат, че не са от желязо.

Още: Последните няколко дни на месеца ще са период на изпитание за 4 зодии

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес