Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 22 август 2024 г.

21 август 2024, 20:05 часа

На 22 август 2024 г. една зодиите задължително ще трябва да помисли за себе си. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за четвъртък.

Още: Месечен хороскоп за август 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 19-25 август 2024 г.

Този четвъртък някой ще Ви подскаже важен ход без да го иска. Затова си отворете ушите добре и говорете по-малко, колкото и да Ви се иска. 

Дневен хороскоп за Телец

Още: Кои са скритите ви сили според вашия зодиакален знак?

Този четвъртък Вашата инициативност ще Ви спечели повече, отколкото предполагате. Оставете чувството за достойнство на заден план, то ще Ви пречи за постигане на целта. 

Дневен хороскоп за Близнаци

Този четвъртък рискувате да направите необмислена постъпка. Искате да докажете някаква истина? Най-добре оставете на времето да свърши това вместо Вас. 

Дневен хороскоп за Рак

Още: Коя митична фигура сте според зодията си?

Този четвъртък във Вашите ръце ще попадне сериозно оръжие, с което ще може да моделирате важни отношения. Използвайте го разумно и без манипулация. 

Дневен хороскоп за Лъв

Този четвъртък може да се почувствате отхвърлени. Истината е, че понякога хората имат нужда от лично пространство и глътка въздух. Осигурете им го. 

Дневен хороскоп за Дева

Още: Таро карта за всяка зодия до края на 2024 година

Този четвъртък Ви очакват много нови впечатления. Не бързайте да ги обсъждате и анализирате. Дайте си време да обхванете с поглед всичко, което виждате.

Дневен хороскоп за Везни

Този четвъртък доказването на Вашата правота може да се окаже много неблагодарна и уморителна дейност. Сега е моментът да се пуснете по течението. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Още: Зодиите, които се целуват най-добре!

Този четвъртък в живота Ви ще навлезе нещо ново, което отдавна сте искали. В радостта си може да забравите да поставите някои граници и това да Ви натовари. 

Дневен хороскоп за Стрелец

Този четвъртък направете нещо полезно за себе си. Това може да бъде полезна закуска, лимонов сок за начало на деня или дълга разходка, по време на която да се раздвижите добре. 

Дневен хороскоп за Козирог

Още: Дъжд от проблеми ще намокри до кости 4 зодии

Този четвъртък помислете какво бихте могли да подобрите в режима си. Време е да започнете за мислите по-грижовно за себе си и тялото си.

Дневен хороскоп за Водолей

Този четвъртък не пренебрегвайте себе си в полза на някой друг. Помощта си е помощ, но не и когато вреди на този, който я дава. 

Дневен хороскоп за Риби

Този четвъртък е време, в което да се събудите и да помислите повече за себе си. Преценете кои са промените, които ще са от полза за Вас в бъдеще. 

Още: 3 зодии, които са най-скучни в леглото

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес