Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 20 септември 2024 г.

19 септември 2024, 20:57 часа

На 20 септември 2024 г. една зодиите ще се сблъска с вътрешното си аз. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за петък.

Още: Месечен хороскоп за септември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 16-22 септември 2024 г.

Този петък си спестете прекалено сериозните размишления. Те няма да ви накарат да се чувствате по-добре, а само ще ви дадат допълнителни поводи за размисъл, не от приятните.

Дневен хороскоп за Телец

Този петък ще рискувате са изпуснете влака. Ако все пак много държите да го хванете ще трябва да сериозно да потичате след него и да се поизпотите. Готови ли сте?

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 16-22 септември 2024

Дневен хороскоп за Близнаци

Този петък е много важно да гледате на нещата през розови очила. Някои събития ще са прекалено натоварващи и ще трябва да се измъкнете от тяхната тежест. 

Дневен хороскоп за Рак

Този петък нещо съвсем случайно ще ви подскаже, че сериозно си губите времето и пропускате важните неща в живота. Осъзнайте се преди да е станало късно. 

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 16-22 септември 2024

Дневен хороскоп за Лъв

Този петък не търсете отговорите на важните въпроси в другите. Сега е моментът да се вгледате в себе си и да се сблъскате с вътрешното си аз. 

Дневен хороскоп за Дева

Този петък някой ще Ви помогне да намерите изход от трудна ситуация. Не се правете на скромни, а приемете предложението и не забравяйте да благодарите. 

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 16-22 септември 2024

Дневен хороскоп за Везни

Този петък рискувате да се изложите в стремежа си да изпъкнете. Най-добре бъдете истински и не си придавайте излишна важност. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Този петък е ден, в който да се пазите от илюзии. Сега не е моментът да се доверявате на хора, които Ви обещават какво ли не. Проявата на силни страсти няма да е във ваша полза.. 

Още: Ето кои са най-големите социални пеперуди на зодиака

Дневен хороскоп за Стрелец

Този петък предполага проявата на предпазливост. Пазете се от сериозни действия и взимането на важни решения. Не се залавяйте и със сериозни задачи. 

Дневен хороскоп за Козирог

Този петък не се колебайте да бъдете различни. Промяната във външния вид днес ще е успешна. Ще засили харизмата ви и ще ви даде сили и здраве.

Още: На есен: Кои зодии ще запеят нова песен?

Дневен хороскоп за Водолей

Този петък се опитайте да запомните сънищата, които сте видели насън. В тях може да се съдържа важна информация, която да Ви е от помощ. 

Дневен хороскоп за Риби

Този петък не се втурвайте да радвате другите. Помислете преди всичко за себе си и как да си направите добре и приятно. Наздраве!

Пълнолуние в Риби на 18 септември 2024 г. - 4 зодии да очакват промени

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес