Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 19 септември 2024 г.

18 септември 2024, 20:11 часа

На 19 септември 2024 г. една зодиите ще направи първата крачка към своето по-добро бъдеще. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за четвъртък.

Още: Месечен хороскоп за септември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 16-22 септември 2024 г.

Този четвъртък не се претоварвайте със сериозни неща, особено с работа. Задължително е да разпуснете в приятна компания. Внимавайте с алкохола.

Дневен хороскоп за Телец

Този четвъртък ще може да се уверите в правотата си и което е по-важно - другите също ще я видят. Това ще повиши авторитета Ви -възползвайте се разумно.

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 16-22 септември 2024

Дневен хороскоп за Близнаци

Този четвъртък по-често си казвайте фразата: "Какво толкова!" Съвсем скоро ще се удивите от вълшебното й действие в живота Ви. 

Дневен хороскоп за Рак

Този четвъртък е ден, в който да помислите на кого бихте делегирали някои от отговорностите си. Време е да се разтоварите, както психически, така и физически. 

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 16-22 септември 2024

Дневен хороскоп за Лъв

Този четвъртък веселият поглед върху живота ще Ви спести много главоболия. Реагирайте с усмивка на всичко и нещата сами ще потръгнат.

Дневен хороскоп за Дева

Този четвъртък внимателно разпределете ангажиментите си. Рискувате да уговорите среща по едно и също време с повече от един човек и да пренебрегнете някого.

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 16-22 септември 2024

Дневен хороскоп за Везни

Този четвъртък е време да се оттеглите от там, където видимо не сте желани. Вашите опити да се внедрите ще Ви донесат само допълнителни негативи.

Дневен хороскоп за Скорпион

Този четвъртък се откажете от намеренията да докажете, че сте най-добрите в дадена област. Дори това да е така показността Ви ще Ви спечели повече врагове, отколкото почитатели. 

Още: Ето кои са най-големите социални пеперуди на зодиака

Дневен хороскоп за Стрелец

Този четвъртък се доверете на специалистите при решаването на даден въпрос, особено ако нямате никакъв опит в областта. Заложете на разума. 

Дневен хороскоп за Козирог

Този четвъртък би било напълно нормално да признаете, че сте допуснали грешка, ако това действително е така. Вдигнете глава и продължете напред.

Още: На есен: Кои зодии ще запеят нова песен?

Дневен хороскоп за Водолей

Този четвъртък някой ще Ви помоли за услуга. Тя ще е досадна, но ще отнеме много малко от времето Ви. Просто я направете - ще Ви бъдат благодарни.

Дневен хороскоп за Риби

Този четвъртък направете първите крачки към важно начинание, което може да Ви донесе сериозни доходи. Не мислете какво би могло да се обърка, а как да се получи добре.

Пълнолуние в Риби на 18 септември 2024 г. - 4 зодии да очакват промени

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес