Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 18 септември 2024 г.

17 септември 2024, 20:05 часа

На 18 септември 2024 г. една зодиите ще попадне в плен на изкушенията. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за сряда.

Още: Месечен хороскоп за септември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 16-22 септември 2024 г.

Тази сряда изберете приятните неща в живота. Време е да направите пауза, в която да се посветите на удоволствията - не ги пренебрегвайте.

Дневен хороскоп за Телец

Тази сряда не е добре да се влияете от съветите на другите, особено по лични въпроси. Вслушайте се в интуицията Ви и оставете само тя да ви води.

Още: 4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 16-22 септември 2024

Дневен хороскоп за Близнаци

Тази сряда се фокусирайте върху себе си и Вашите лични проблеми. Някой ще се опитва да ви разсее - отклонете опитите му категорично.

Дневен хороскоп за Рак

Тази сряда не се затрупвайте с много задачи. Едва ли ще успеете да свършите и една от тях. Останете у дома в леглото и възвърнете силите си.

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 16-22 септември 2024

Дневен хороскоп за Лъв

Тази сряда Ви очакват много нови предложения за работа и мероприятия. Не се втурвайте към всички, а внимателно помислете кои от тях си заслужават.

Дневен хороскоп за Дева

Тази сряда не бързайте към новото. Преди да започнете, каквото и да било е добре да си починете от натрупалата се умора и да набавите свежи сили.

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 16-22 септември 2024

Дневен хороскоп за Везни

Тази сряда е ден, в който ще ви се случват само приятни неща. Може да си позволите да се отпуснете и помързелувате, като сами задавате ритъма на събитията.

Дневен хороскоп за Скорпион

Тази сряда е добре да проявите силна степен на самоконтрол, за да не попаднете в плен на илюзиите. Пазете се от прибързани и необмислени решения.

Още: Ето кои са най-големите социални пеперуди на зодиака

Дневен хороскоп за Стрелец

Тази сряда оставете достатъчно време за себе си и своите нужди. Сега няма нужда да се доказвате на никого. Бъдете себе си и нищо друго. 

Дневен хороскоп за Козирог

Тази сряда не участвайте в съревнования. Нито ще имате сили, нито ще има смисъл. Оставете другите да се надпреварват, а вие си починете. 

Още: На есен: Кои зодии ще запеят нова песен?

Дневен хороскоп за Водолей

Тази сряда се погрижете за себе си - физически и психически. Останете у дома на топло и изберете само приятните дейности. 

Дневен хороскоп за Риби

Тази сряда намалете темпото. Дори да ви се иска да геройствате сега не е момент за подвизи. Изберете ненатоварващи дейности, които Ви носят утеха.

Пълнолуние в Риби на 18 септември 2024 г. - 4 зодии да очакват промени

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес