Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 18 октомври 2024 г.

17 октомври 2024, 20:05 часа

На 18 октомври и 2024 г. една от зодиите е добре да изслушва повече, отколкото да коментира. Коя е тя, какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за петък.

Още: Месечен хороскоп за октомври 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 14-20 октомври 2024 г.

Този петък не търсете жертва, която да обвините за лошото си настроение. Има нещо у Вас, което отдавна не може да намери правилното проявление. Потърсете как да го изразите благоприятно.

Дневен хороскоп за Телец

Още: 3 зодии ще привлекат добра енергия тази есен и най-накрая ще повярват в себе си

Този петък не пестете добрите и думи и комплиментите. Някой, когото харесвате ще е особено предразположени към тях. Впечатлете го!

Дневен хороскоп за Близнаци

Този петък не търсете нарочно причина да не свършите нещо. Ако потърсите поводи ще Ви е много по-лесно да се справите с предизвикателството. 

Дневен хороскоп за Рак

Още: Късметче според зодията за тази седмица, 14-20 октомври 2024

Този петък приоритетите Ви рязко ще се променят. Това е момент, в който да помислите наистина добре кое е най-важното в живота Ви и хората около Вас.

Дневен хороскоп за Лъв

Този петък останете в положението, което сте или поне не правете резки скокове напред и нагоре. Ако искате положителен напредък, той трябва да е плавен.

Дневен хороскоп за Дева

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 14-20 октомври 2024

Този петък бъдете по-скоро изслушващи, отколкото коментиращи. Това ще е много по-печеливша позиция за Вас и ще Ви спести някои главоболия.

Дневен хороскоп за Везни

Този петък се опитайте да запомните това, което видите насън. Сега сънищата сега могат да ви помогнат да намалите вътрешното напрежение, да се избавите от нещо неприятно.

Дневен хороскоп за Скорпион

Още: 4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 14-20 октомври 2024

Този петък най-удачно ще бъде, ако насочите енергията си към създаване на творчество. Не преследвайте високи резултати, а самия творчески процес..

Дневен хороскоп за Стрелец

Този петък съвсем спокойно може да пренебрегнете другите, особено, ако техните действия и думи не съответстват на Вашите желания и разбирания. 

Дневен хороскоп за Козирог

Този петък е един от най-благословените дни в месеца. Сега може да направите всичко, което Ви носи удоволствие. Следвайте това, което сърцето Ви казва.

Дневен хороскоп за Водолей

Този петък не си мислете, че никой не Ви разбира. Това не е така, просто точно сега всички са особено заети със своите лични проблеми.

Дневен хороскоп за Риби

Този петък ще се наложи да действате бързо и умно. Ще имате шанс да получите повече за себе си, но той ще е много кратък - хванете го!

Още: Пълнолуние на 17 октомври 2024 г. Съвети за всяка зодия

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес