Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 16 август 2024 г.

15 август 2024, 20:05 часа

На 16 август 2024 г. една зодиите ще спечели нечие сърце. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за петък.

Още: Месечен хороскоп за август 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 12-18 август 2024 г.

Този петък бъдете тайнствени. Сега не е моментът да споделяте мислите и намеренията си. Накарайте отсрещната страна да се поизпоти не само от жегата.

Дневен хороскоп за Телец

Този петък половинчатите Ви отговори може да ядосат някого. Ако все пак сте решили да бъдете загадъчни до край ще Ви трябват доста сили, за да устоите на напрежението.

Още: Тези зодии да очакват голяма изненада в края на август 2024

Дневен хороскоп за Близнаци

Този петък ще може да се похвалите с нечие покорено сърце. Не по-малко важно е какво ще го правите от тук нататък, тъй като то ще изисква сериозни грижи и внимание.

Дневен хороскоп за Рак

Още: Зодиите, които са идеални за съпрузи!

Този петък ще искате да върнете времето назад, за да поправите някое от действията си. Това не е възможно, но имате шанс да наваксате пропуснатото. 

Още: Четирите зодии, които често ги разбират погрешно

Дневен хороскоп за Лъв

Този петък Вашето възмущение може да учуди мнозина. Не очаквайте от другите да имат същите морални принципи като Вас, но се спирайте да се борите за истината.

Още: Всяка зодия трябва да се раздели с това до края на август 2024

Дневен хороскоп за Дева

Този петък някой ще постави ребром въпросът за промяна в поведението. Ще имате избор - да бъдете себе си или да продължите без този човек. Помислете добре.

Още: Тези зодии приемат отказите много навътре

Дневен хороскоп за Везни

Още: Кои зодии ще извървят своя трънлив път в четвъртък

Този петък може да се почувствате изоставени. Някой не Ви обръща достатъчно внимание. Но дали той се чувства добре, за да отвърне на нуждите Ви?

Дневен хороскоп за Скорпион

Този петък не се сравнявайте с никого. Сега не може да изисквате еднакво отношение. Просто някой има нужда от повече подкрепа и внимание.

Дневен хороскоп за Стрелец

Още: Пълнолуние във Водолей на 19 август: Животът поема в неочаквана посока за тези зодии

Този петък се осмелете да сте по-открити. Това не означава да сте груби. Може да кажете всичко, което мислите по мил и дипломатичен начин. 

Дневен хороскоп за Козирог

Този петък щастието ще Ви се усмихне. В края на деня направете нещо добро, за да зарадвате и друг човек. Всеки има нужда от своето чудо.

Дневен хороскоп за Водолей

Този петък прекарайте деня в търсене на спокойствието. Отклонете всички важни задачи. Нищо не е по-важно от вашата почивка и отмора сега.

Дневен хороскоп за Риби

Този петък дайте знак, че не сте от желязо. Ако някой има очаквания към Вас - нека да отдели време. Сега е моментът да не мислите за нищо друго, освен за себе си.

Още: Разберете как всяка зодия изразява любовта си

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес