Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 13 септември 2024 г.

12 септември 2024, 20:05 часа

На 13 септември 2024 г. една зодиите ще трябва да се откаже от суетата. Коя е тя и какво очаква останалите вижте в своя дневен хороскоп за петък.

Още: Месечен хороскоп за септември 2024 г.

Дневен хороскоп за Овен

Още: Седмичен хороскоп за 9-15 септември 2024 г.

Този петък рискувате да направите грешка поради невъздържаност. Мислете дълго преди да кажете и извършите дадено действие. Успех!

Дневен хороскоп за Телец

Този петък не всичко, което ще блести ще е със съответната ценност и значение. Направете опит да се отдалечите от суетата и намалете нейното влияние в живота Ви. 

Още: Зодиите, които се смятат за най-големи късметлии с парите

Дневен хороскоп за Близнаци

Този петък Ваша идея ще спаси положението в работата. По-често изказвайте мислите си и много скоро ще усетите положителните резултати от тези действия. 

Дневен хороскоп за Рак

Този петък е добре да заложите на миротворческия начин на действие. Дори да изпитвате подозрения или ревност - не позволявайте на тези емоции да вземат връх над разума.

Още: Промени в любовния живот: Кои зодии ще се сблъскат с изпитания?

Дневен хороскоп за Лъв

Този петък не сравнявайте своите приятели. Всеки от тях има своите положителни и отрицателни черти, точно както всеки човек на този свят. 

Дневен хороскоп за Дева

Този петък ще се потопите в почти безгранична свобода. Скоро ще разберете, че това е доста скучно. Върнете си рамките в границите на разумното. 

Още: Кои зодии ще се разкрият като скрити романтици?

Дневен хороскоп за Везни

Този петък е моментът да предприемете решителни действия. Не се отказвайте да преследвате целите и да осъществите мечтите си. Не пропускайте шанса си да получите това, което искате. 

Дневен хороскоп за Скорпион

Този петък само с една дума ще сте в състояние да обясните мнението си по даден въпрос. Това не е ден, в който да се изхвърляте в излишни приказки.

Още: Кои зодии ще открият ново хоби, което ще ги зареди с енергия?

Дневен хороскоп за Стрелец

Този петък е подходящ за започването на пътуване, командировки, пътешествия. От друга страна не е подходящ за търговия и дейност, свързана с опасност от травми.

Дневен хороскоп за Козирог

Този петък е ден, който ще Ви дари с много сила и устойчивост. Уменията Ви ще са във възход. Ще сте способни на чудеса - покажете най-добрите си качества.

Още: Тайните планове на звездите: Кои зодии ще се радват на неочаквани пътувания?

Дневен хороскоп за Водолей

Този петък не се осланяйте на инициативата на другите. Помислете добре кое ще е най-полезно за Вас и ако то се различава от предприетото - действайте в своя полза.

Дневен хороскоп за Риби

Този петък може да се наложи да направите компромис с начина на прекарване на деня. Ако сте гъвкави ще съумеете да комбинирате полезното с приятното. 

Още: Кои зодии ще намерят ново приятелство, което ще промени живота им?

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес