Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чия мъжка сила ще отслабне рано според зодията?

22 юли 2024, 21:33 часа

Уви, но младостта не е вечна и ако вярвате на прогнозата на звездите, някои зодиакални знаци са все по-уязвими в любовните дела с напредването на годините.

Дева

Нека започнем с факта, че сред тези знаци има най-много ергени и според негласната статистика това са мъже с големи сексуални затруднения. И всичко това е свързано с много сложния характер на Девата. Този знак е надарен с много изключителни качества - интелигентност, самодисциплина, педантичност, максимализъм. И ето че същият този набор с годините се превръща в отрова.

Девите започват много да размишляват, да се ровят в себе си и да критикуват всичко около себе си, те често се обиждат

Ами кажете ми, на кого са нужни такива кавалери! Макар че в младостта този знак е доста страстен любовник, а за срещи се подготвя с особено внимание. Уви, с годините и без това прагматичната Дева напълно престава да вярва в любовта и чувствата.

Ако мъжът е женен, той ще бъде силно засегнат от кризата на средната възраст, ще има страх от загуба на мъжката сила. От несигурност Девите започват да се мятат от една любовница на друга, да търсят приключения за една нощ, но това само влошава положението им.

Зодиите, които имат невероятно силна енергия и духовност

Овен

Не възрастта съсипва хората, а лошите им навици. Онези момичета, които имат млад Овен до себе си, знаят колко енергия и напрежение има в техния мъж. Това е зодиакален знак, който е самоуверен и знае как задоволи тяхното желание. Мъжът Овен във всички роли действа с пълна отдаденост, върши нещата като изразходва много нерви и плам, така че стресът по неговия жизнен път му е постоянен спътник.

А неприятностите на този зодиакален знак могат да се налеят с порции скъп алкохол. И, за съжаление, колкото по-далеч, толкова повече Овенът е склонен към вредния навик. Да, и пламенността с възрастта става все по-малка. Овенът по този повод, трябва да се каже, е много притеснен. Една невнимателна дума - и романтичната среща няма да се състои. Но основната причина за фиаското - това все още е алкохолът. Ето защо, ако Овенът не се напива и внимава за емоциите си, здравето дълго време няма да помръдне на любовния фронт.

Скорпион

Каква изненада - как може най-сексапилният зодиакален знак да попадне в списъка на губещите в любовта! Въпреки това сред техните представители има много хора, които са абсолютно безразлични към интимността. Тази мъжка част от Скорпионите са по-загрижени за проблемите на собствения си мироглед, или по-скоро за самоунищожението.

Момичетата го усещат на някакво подсъзнателно ниво и бягат от бодливите и депресивни мъже, където и да отидат.

В младостта тези качества, заедно с хормоналния прилив, може би, придават харизма на Скорпиона, но не и в зряла възраст. Освен това този знак често страда от заболявания на сърцето, кръвоносната система и репродуктивната функция поради недоизлекувани инфекции. Е, и в допълнение Скорпионите балансират психологическите си изкривявания с алкохол.

Водолей

Тези интелектуалци и свободни артисти в пубертета са склонни към експерименти и иновации. Но нарцисизмът води до автоеротика, продължителна прелюдия (казват, възхищавай ми се, погледни ме, какъв съм) и вследствие на това с годините се оформя в гъделичкащ проблем.

Но не може да се каже, че за Водолея той е много тревожен - по-вероятно е да се отнесе към типа мъже с вял темперамент. Той лесно ще предпочете да прекара нощта с книга, а не с дама, и на сутринта да захлеби, за да говори за това, което е прочел. Ето защо Водолеят трябва да избере за съпруга същите инертни партньорки. А след 35 години тези мъже почти забравят за съпружеския дълг. Но Водолеите са верни съпрузи, отговорни и надеждни.

Какво зарежда с енергия всеки зодиакален знак?

Рак

Много взискателен знак по отношение на вниманието към собствената му личност. Той не търпи различна картина на света от тази, която е формирана в съзнанието му.
А животът, както знаем, е нещо непредсказуемо и съвсем не еднозначно. Но представителите на този знак на гъвкавост съвсем не са такива. Ето защо Раците започват да страдат от емоционален дискомфорт, хипохондрия, съжаление към любимата си. Техните болести са преди всичко от нерви - психосоматични, които се лекуват не с хапчета, а с мисловни разговори и наставления.

На такъв фон лесно се появяват вредни навици - алкохолизъм и тютюнопушене. И тогава са вероятни два сценария: ако мъжът е целеустремен, той ще потърси силна жена, която да го освободи от всички домашни проблеми. Този Рак ще бъде подчинен.

Ако Ракът е силна личност, той ще започне да измъчва спътницата си с ревност, неоснователни подозрения, мърморене. Съгласете се, че и двата варианта са далеч от идеалната семейна картина с пълноценен интимен живот. Но, разбира се, всичко е поправимо: за целта двойката трябва да се разбира, да се чува и да иска да промени обичайния конфликтен живот.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес