Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Астролози: Този знак е най-добрият съпруг на Зодиака!

19 август 2024, 21:15 часа

Той никога няма да пренебрегне дома и семейството си заради други интереси. Всеки човек има своите достойнства и недостатъци, които го правят уникален, но експертите в областта на астрологията смятат, че положението на планетите и зодиакалния знак и как те могат да повлияят на характера на човека.

Вижте още: Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 19 - 25 август 2024

Следователно, според това учение, може да се открои един знак, когото ако изберете за съпруг, никога няма да съжалявате!

Като съпруг се предполага , че Телецът има най-добрите качества от всички знаци в Зодиака!

Той е нежен, добросърдечен и верен.

Той никога няма да пренебрегне дома и семейството си заради други интереси.

Той не е мечтател и няма да ви обещае кули във въздуха, но това, което дава, е от сърцето му. Ще превърне дома ви в комфортно и топло кътче. Една женствена и разумна жена ще почувства цялата сила на неговата нежност и внимание, чувственост и любов.

Мъжът Телец притежава постоянство. Когато иска нещо, ще го има. Опитът е единственият критерий за този мъж. Той пренася духовния свят и живота като цяло на земята, превежда абстрактното в материално.

Никой не е толкова търпелив, колкото Телеца. Хората, родени под този знак, са известни със своята целенасоченост и замисленост, поради което никога не се отказват от целта си, от вас. Въпреки че им е трудно да започнат, щом решат да направят нещо, със сигурност ще го направят.

Освен това са много упорити, рационални и стабилни, така че винаги можете да разчитате на тях. Те са надеждни като партньори и приятели.

Той иска да успее, но целта му не е просто да работи и да бъде успешен - той иска да се радва на живота, да изгради дом, семейство, да остави нещо след себе си. Контролира добре емоциите си, абсолютно е отдаден на задачите, които си поставя, а придобиването и притежаването го удовлетворяват най-много.

Има ясни цели, които иска да постигне, но не и мечти, защото не е от типа мечтатели и идеалисти, които се стремят към нещо, което не може да се осъществи в неговото време.

Той е предимно добродушен, но не и наивен. Той разпознава тези, които искат да се възползват от него, и може да бъде изключително строг и груб към тях.

Телецът е наистина идеален съпруг, пълен с внимание, търпение и грижа.

Вижте още: Как да се помирим според зодията: С Лъв няма смисъл да спорим, Скорпионът трудно изтрива от черния списък

Осигурява нейната материална сигурност и задоволява нейните желания.

Той е страстен и гальовен, но реалистичен и истински мъж. Той е известен като голям прелъстител, но в брака всичко се променя. Тогава той става много верен.

Те обичат другите да зависят от него. 

Този човек просто обожава жена си и децата си и работи изключително усилено, за да им осигури най-добрите условия на живот, емоционална сигурност, добро образование, удобни жилища, интересни пътувания, добро забавление, качествена храна, хубави дрехи... тоест всичко, което светът може да предложи.

Веднъж женени, никога не се развеждат.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес