Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако искате да ви обича воден знак, никога не казвайте тези 5 неща

20 юни 2024, 06:07 часа
Реклама

Интересувате ли се от Рак, Скорпион или Риби? Ако е така, значи сте влюбени във воден знак. Зодиакът е разделен на четири природни елемента: вода, огън, въздух и земя. Всеки елемент има определен набор от черти; например водните знаци обикновено са чувствителни, емоционални и интуитивни. Ето какво трябва да знаете за водните знаци и петте неща, които НИКОГА не трябва да казвате, ако искате да се влюбят във вас!

Още: С кого всяка зодия трябва да избягва да си губи времето този юни

1. "Мразя да говоря за чувства."

Не че водните знаци трябва постоянно да говорят за чувствата си - в действителност повечето водни знаци са много затворени и им е необходимо известно време, за да се отворят. Но водните знаци преживяват емоциите си много дълбоко и трябва да знаят, че е безопасно да споделят чувствата си с вас, когато са готови.

Ако сте затворени и им кажете, че говоренето за емоциите ви кара да се чувствате неудобно, вашият влюбен Рак, Скорпион или Риби ще се затворят още повече. Но също така не искате да ги подтиквате да се отворят, преди да са готови. Нежното казване: "Не е нужно да говориш за това, ако не искаш, но просто знай, че съм тук, за да те изслушам, когато пожелаеш", е тайната за спечелване на сърцето на водния знак.

2. "Толкова съм зле с пазенето на тайни!"

Водните знаци умеят отлично да пазят тайни и уважават другите, които правят същото. Те много добре защитават своите мисли и емоции, като споделят вътрешния си свят само с избрани хора. Ракът, Скорпионът или Рибите трябва да знаят, че могат да ви се доверят да пазите тайните им, преди да се сближат с вас.

За водните знаци е огромно препятствие, ако се разприказвате за лични истории или им кажете, че не умеете да пазите тайни.Те искат партньор, който ще бъде техен надежден довереник, а не някой, на когото не могат да се доверят. Макар че с удоволствие шушукат с вас, след като сте станали близки, те не обичат да слушат как клюкарствате за други хора, преди да са ви опознали много добре. Това ги кара да мислят, че ще говорите за тях по този начин и ще разгласявате тайните им.

3. "Аз не съм романтичен тип".

Водните знаци са невероятно романтични, независимо дали го признават или не. Раците, Скорпионите и Рибите жадуват за големи романтични жестове и копнеят за партньор, който да оцени тяхната сантименталност. Някои хора (и определени зодиакални знаци) не са толкова романтични и това е нормално - те имат други начини да показват любовта и привързаността си. Но водните знаци се нуждаят от романтика, така че ако не желаете или не можете да им я дадете, може би не сте най-подходящият партньор.

Не е необходимо да се впускате в романтика веднага - не забравяйте, че водните знаци могат да бъдат затворени и могат да станат подозрителни, ако ги бомбардирате с любов. Но прости жестове като това да се появите на срещата с цветя, да им задържите вратата или да оставите сладка бележка, която да намерят по-късно, могат да повлияят много на Раците, Скорпионите или Рибите.

4. "Омръзна ми да си стоя вкъщи; трябва да излизаме повече!"

Някои водни знаци са екстроверти, които обичат да излизат и да са сред много хора. Но те най-вече обичат да прекарват времето си с тесен кръг приятели или с партньора си. Вместо гигантско парти за рождения ден с всички познати, водните знаци предпочитат интимна вечеря с любимите си хора.

Въпреки че умеят да се забавляват на парти или в тълпа, повечето водни знаци са домошари в основата си. Те обичат да се сгушват на дивана с най-добрия си приятел или с половинката си, за да си разменят тайни и да гледат любимите си телевизионни предавания. Не карайте половинката си Рак, Скорпион или Риби да се чувства зле, че иска да си остане вкъщи. Или излезте с приятелите си и ги оставете да правят своите неща, или - още по-добре - планирайте специална вечер за среща у дома заедно.

5. "Предпочитам планината пред плажа."

Всеки зодиакален знак е различен, но водните знаци обичат - както се досещате - водата! Ракът, Скорпионът и Рибите са представени съответно от рака, скорпиона и рибата - все същества, които виреят във водата и се нуждаят от нея, за да оцелеят. Независимо дали става въпрос за дълга, гореща вана с мехурчета или почивка на плажа, водните знаци обожават да са заобиколени от вода.

Още: Предстоящият житейски разрив за всяка зодия

Ако сте по-скоро планински човек или мразите пясъчните плажове, запазете го за себе си, когато се срещате с воден знак. Оставете ги да се наслаждават на любовта си към водата и ги насърчавайте да прекарват повече време с нея. Водата е изключително лечебна и възстановяваща за Раците, Скорпионите и Рибите. Нарисувайте на любимия си воден знак вана, заведете го на романтична разходка с лодка с гребло или планирайте забавно плаване по река и той ще се влюби във вас.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес