Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 зодии, които са идеални съпрузи

07 август 2023, 20:44 часа

Астрологът разказа с кого е добре да създадете семейство, за да живеете дълъг и щастлив живот.

Ревността и купоните са им чужди

Колкото по-млади са младоженците, толкова повече в действията им има не логика, а емоции. И те се женят, подчинявайки се на силните чувства, възникнали в душата и напълно променили живота им.

Въпреки това, когато вземате такова решение, не бързайте. Първо трябва да разберете поне зодиакалния знак, под който е роден вашият кандидат за брак.

Астролог посочи пет знака, чиито собственици се отличават със спокоен нрав и създават семейство веднъж завинаги.

4-те ЗОДИИ, които ще изживеят невъобразимо щастие до края на годината

Стрелец. Всъщност тези хора обичат свободата и мечтаят бързо да излязат от родителското си гнездо. Но в същото време обичат и уюта в къщата, топла прясна вечеря всяка вечер и семейните уикенди. Именно това обстоятелство, като правило, ги тласка в обятията на първия срещнат младеж от противоположния пол. В името на спокоен, добре установен живот, Стрелците са готови на компромис, да инвестират не само пари в подобряването на живота. Но и душата. С такъв съпруг определено ще бъдете спокойни.

Овен. Те са темпераментни и своенравни, но в името на силно семейство са готови да се променят, да станат по-меки и по-търпеливи. Това важи особено за мъжете, които по природа са ужасно ревниви хора. Но тази черта на характера също бързо изчезва, ако намерят момиче с ангелски вид и желание да посвети живота си на съпруга си.

Водолей. Родените под тази зодия много обичат празниците, купоните, състезанията. Ако обаче намерят своя мъж и се уверят, че е готов да се сбогува със „светския“ живот, тогава самите те лесно ще забравят за предишните си хобита. Водолеят е дружелюбна и общителна зодия, която винаги се опитва да бъде позитивна. С него дори в хижа ще бъде добре и удобно.

Кои зодии са обречени на щастие през цялата 2023 година

Дева. Девите от двата пола са най-добрите домакини. Те винаги знаят къде има всичко, колко храна има на склад и кой магазин продава най-добрите почистващи продукти. Дайте юздите на управлението на половинката и животът ви ще стане по-интересен, проспериращ и по-щастлив. Защото лично вие няма да се налага да се разсейвате от битови дреболии и решаване на проблеми с ремонта. В замяна Девата ще поиска само да бъде обичана и оценена.

Риби. Тези хора изглеждат меланхолични и прекалено спокойни. В сърцата си обаче винаги са пълни с интересни идеи как да прекарат празниците, къде да отидат през уикендите, къде да вечерят, как да изненадат гостите и т.н. Къщата им винаги е светла, чиста и ухае на пресни сладкиши. Да, да, дори мъжете Риби умеят и обичат да пекат сладкиши и сладкиши. Така че никой не излиза от вкъщи гладен!

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес