Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 зодии, които непрекъснато привличат неприятности

11 август 2023, 21:44 часа

Разбира се, лоши неща могат да се случат в живота на всеки. При някои обаче това се случва много по-често. Според астролозите, знакът на зодиака играе важна роля за степента на късмет. Ето кои знаци на зодиака се сблъскват с провали по-често от други.

Овен

Родени авантюристи, хората, родени под знака на Овен, винаги ще подкрепят приключенията. Те са в състояние да напуснат всеки бизнес, бързайки да се разхождат посред нощ; те могат да се втурнат стремглаво към епицентъра на някакво съмнително начинание, без да се притесняват от възможните рискове.

Не е изненадващо, че Овните са най-добрите зодиакални знаци за посрещане на несгоди. Често представителите на тази зодия нямат време да се справят с важни дела и разочароват близките си. За Овните е изключително трудно да преодолеят присъщото си неспокойствие – истински магнит за провал.

5-те зодии с най-много късмет през годината

Риби

Рибите често са прекалено небрежни. Защитниците на водата далеч не винаги са в състояние да планират рационално деня си - просто им липсва постоянство. Някой оправдава това с присъщата си мечтателност, някой се оплаква от творческата си природа. Но всъщност всичко е много по-просто: много представители на това зодиакално съзвездие са доста мързеливи. В тази връзка им е трудно да се съберат и да започнат да правят неща, особено рутинни задачи.

Децата на Нептун се сблъскват с неразбиране в отношенията поради присъщата им вятърничавост, както и неспособността да спазват обещания. Рибите рядко се учат от собствените си грешки. Те просто не искат да се преквалифицират и променят.

Дева

Повечето Деви съсипват живота си със собствената си негативност. Освен че самото им съзнание активно генерира тъжни мисли, те поглъщат мрачните настроения на хората около тях. Затова за много Деви светът изглежда сив, безличен, а понякога и жесток. И той с готовност им отговаря.

Състраданието и емпатията се развиват активно в Девите от ранна детска възраст и затова им е още по-трудно да издържат на трудностите. С настъпването на по-зряла възраст естествената им несигурност често се заменя с агресия, дори жестокост, което само затруднява живота им.

Родените с най-голям късмет Зодии - ето кои са те!

Водолей

Водолеите са арогантни. Ако някой намекне, че те не могат да направят нещо, веднага ще направят всичко възможно, за да убедят съмняващия се. Понякога това качество води до положителни промени в живота, но по-често играе срещу тях.

Водолеите са склонни да надценяват силата си и да поемат повече задачи, отколкото са в състояние да изпълнят. Поради постоянното натоварване, те често просто се объркват в собствените си задължения и като цяло забравят какво и на кого са обещали

Телец

Едно от най-ярко изразените качества със знак минус, което е присъщо на Телеца, е егоизма. Мнозина са сигурни, че те са най-добрите - надарени, сръчни, привлекателни и т.н. И тогава самите те страдат от неприятностите, които са причинили с техния нарцисизъм. Това качество носи най-много проблеми в отношенията с хората - както в романтичната, така и в професионалната сфера. Телецът е възпрепятстван от присъщата им гордост, амбиция и алчност.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес