Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии, за които юни 2024 ще бъде труден

28 май 2024, 05:50 часа

Това е период, в който, ако се осмелите да си направите глупава шега, по-добре се подгответе за бурна „емоционална“ реакция; никой не приема нищо леко и всички са с настръхнали коси, за да реагират свръхемоционално.

Още: 3 зодиакални знака преодоляват проблемите си и намират щастието до 2 юни

Основният „аромат“ ще бъде свързан с това, че искате от партньора си да направи нещо за вас, което той изобщо не желае. Това не означава непременно в спалнята, но означава нещо, свързано със същинското развитие на връзката.

Например, може да си мислите, че е крайно време партньорът ви да направи „това и това“, а когато ви каже „не“, и двамата ще избухнете и ще се раздразните толкова много един на друг, че накрая ще се усамотите в различни краища на къщата.

Телец

Ако е възможно, опитайте се да сведете до минимум обидите през този период. Макар че обичате да се отърсвате от тях с думите: „Ей, това беше само шега...“. Понякога партньорът ви не намира шегите ви за смешни и тогава шегата се превръща в обида. И все пак, запомнете това: Когато човек не иска да бъде обиждан от вас, но вие продължавате да го правите, това се нарича злоупотреба, а не шега.

Рак

Да се каже, че ще бъдете малко раздразнителни, е подценяване, когато всъщност е твърде вероятно да сте толкова темпераментни, че другите да ви намират за твърде деликатни, за да се занимават с вас. Това със сигурност ще създаде напрежение у дома, а може би дори проблеми с половинката ви. Искате да се карате, но не го правите и точно това се случва на Вашия партньор. Имайте предвид това, Рак: и това ще премине, както се казва. Това, което прави периода тежък за вас, е собственото ви възприятие за него; има голяма вероятност нещата да не са и наполовина толкова лоши, колкото ги изкарвате.

Козирог

Това е моментът, в който се самосъжалявате. Чувствате се малко обидени, когато става въпрос за партньора ви; имате чувството, че той заема цялата светлина на прожекторите и че всички неща трябва да се въртят около него. Равнището на недоволството ви става непоносимо за вас и ще избухнете. Просто не сте в настроение за безкрайното его на партньора си, да не говорим за силната му нужда да има всичко, което иска, по свой начин. Това е моментът, в който ще поискате внимание - и ще го получите. Така че бъдете готови да отстоявате позициите си, Козирог.

Още: Какво трябва да знае всеки зодиакален знак за седмицата от 27 май до 02 юни

Риби

Това е по-скоро настроение, което ще изпитвате днес, отколкото нещо важно, въпреки че ще изкара от равновесие както вас, така и партньора ви. Сякаш се събуждате с желание за кавга, а след това моментално отменяте предложението си да спорите, оставяйки другия човек да се чувства нападнат и объркан. Чувствате, че в партньорството ви има много малко „вие“ и че отношенията ви някак си са се превърнали в „как да им угодим“, за разлика от работеща ситуация, в която и двете страни имат думата по въпроса. Стигнали сте дотук, време е да стигнете докрай. Кажете това, което ви е на ума.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес