Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии ще имат невероятен късмет през август: Руски астролог казва, че се среща веднъж на 100 години

29 юли 2024, 06:00 часа

Василиса Володина е един от най-известните руски астролози, а наскоро публикува своята астропрогноза за август 2024 г. и предрече незабравим месец за 4 зодии.

Хороскопът и известният руски астролог Василиса Володина предричат, че през август 2024 г. 4 зодии ще имат късмет във всички области. 

Вижте още: Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 29 юли - 4 август 2024

Точно както друг руски астролог, Павел Глоба, наскоро предсказа горещ август за 3 зодии , така и в най-горещия летен месец слънцето ще топли особено Овен, Лъв, Стрелец и Риби. Василиса Володина твърди, че ги чака период, пълен с благоприятни обстоятелства и късмет.

 

Овен

Ето какво гласи добрата новина: пригответе се за много щастие, за нещо изключително важно, красиво и голямо! Втурнете се към мечтите си бързо и без съмнение. През следващите четири седмици ще се случи най-важното събитие в кариерата ви. Всичко, което правите, най-накрая ще бъде признато, така че ще получите повишение или поне бонус. Някои от вас са се съмнявали в себе си. Освен това звездите ще ви подарят среща със съдбовен човек, който ще ви зарадва и ще ви подтикне да постигнете всичко, което сте планирали.

Лъв

Това определено е вашият месец! Подреждането на звездите и техния танц през август ви подготвя красиви неща и изненади, когато става въпрос за личния живот. Ако все още сте необвързани, пригответе се за среща, която ще промени живота ви. Ако сте семейни и имате партньор и деца, разчитайте, че самият август ще донесе страсти като в началото на връзката. Всичко ще върви необичайно приятно и леко за вас, емоциите ви ще са силни, партньорът ви ще ви показва колко сте важни за него. Ако все пак отидете на море или на пътешествие, тогава август ще бъде изпълнен с магия.

Стрелец

Най-накрая звездите имат добри новини за вас. Предстои ви период, в който ще промените много важни неща и ще ви се открият много нови, много добри възможности, които не бива да пропускате. Сега е моментът да реализирате амбициозни идеи и да стартирате големи проекти. Ще превърнете всяко предизвикателство в успех през август. Освен това е много възможно да получите неочаквана печалба или може би наследство. И не забравяйте да споделите щастието със семейството и приятелите си.

Вижте още: Най-щастливите дни през август за всяка зодия

Риби

Всичките ви мечти и всичките ви големи желания ще се сбъднат този август. И то по невероятни начини! Имате чувството, че сте попаднали в приказка. Ще отидете на мечтано пътуване, може би ще вземете пари или заем за апартамент или ще разширите семейството си. Ще имате добри отношения с колеги и приятели. Ще прекарате целия месец активно – в общуване и на интересни събития, енергията ще дойде при вас чрез общуване. Обърнете внимание на представителите на елементите вода и земя, те могат да ви донесат най-добрия късмет. Заслужаваш да се забавляваш!

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес