Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии са на косъм от сериозна покупка, а може би е по-добре да изчакат

15 май 2024, 06:07 часа

Големите покупки са сериозно нещо. Мислили сте дълго време и момента е дошъл, но... Има ли смисъл да се колебаете или можете да се хвърлите в дълбото? Ето какво ви съветват звездите.

Още: Възползвайте се: Безкрайни възможности се разкриват пред всички зодиакални знаци до 19 май

Телец

Нещо в живота ви се преработва изцяло, Телец. Вашият гардероб, домашният ви офис, спалнята ви. Каквото и да е, вие се колебаете, защото се страхувате, че ще бъдете разточителни. Никога не купувате нищо „евтино“ и затова, когато настъпят тези моменти в живота ви, когато сте готови за нова страница, знаете, че това означава да се отървете от нещата, които все още запазват своята стойност. Има възможности, които са на една ръка разстояние. Можете да продадете, да дарите или да подарите тези вещи, за да освободите място за нови. Някой там с удоволствие би купил бюрото ви за своя ученик в гимназията, можете да дарите онова нежно употребявано одеяло, а якето, което по-малкият ви брат или сестра „заема“ през последните няколко години? Време е да го предадете. Очакват ви по-големи и по-добри неща.

Дева

Предстои ви да се впуснете изцяло в ново начинание, Дева. Започване на бизнес, пристрастяване към пилатес, изграждане на голяма градина в задния ви двор, отваряне на дома ви за наистина голям брой домашни любимци. Ентусиазмът ви е до небето, но планиращият във вас проверява тройно, четворно дали това е правилното нещо, което трябва да направите точно сега. Преглеждате всички неща, които технически биха могли да се объркат, и преразглеждате плана за това как ще се справите с тях. В крайна сметка знаете, че от известно време сте готови за тази следваща крачка в процеса, просто трябва да направите последния скок в дълбокото. Послушайте интуицията си в този случай, рядко се случва да се поддадете на такова емоционално влечение, но този глас във вас е вътрешното дете във вас, което само чака да осъществите собствените си мечти.

Стрелец

Не ви харесва идеята за каквато и да е покупка, която ви създава усещането, че се „установявате“ или изисква твърде голям ангажимент. Без значение дали става дума за плащане на кола, къща или дори за членство във фитнес зала, идеята да правите едно и също нещо постоянно за неопределен период от време ви ужасява. Обичате да харчите парите си за „забавни“ покупки. Екскурзии, обувки, дрехи, всичко, което прилича на детска играчка. Дори когато не харчите за тези неща, ви харесва да знаете, че парите в спестовната ви сметка могат да бъдат използвани за тях. Дори самото въображение и очакване ви привлича. Но покупките, които изискват месечни вноски или застраховка, са крайно изнервящи. Трябва да се научите да балансирате този начин на мислене между работата и забавлението.

Още: През май трябва да се разделите с винати си: Ето за какво се измъчва напразно всяка зодия

Козирог

Спестявали сте за тази покупка сякаш през целия си живот, Козирог. И въпреки че сте спазили всички правила, планирали сте схема за спестяване и сте се придържали към този план до последната стотинка, изпитвате ужас да натиснете спусъка. Въпреки че абсолютно можете, нещо вътре във вас ви кара да се чувствате така, сякаш не трябва да го правите, сякаш поемате риск, когато всичко е било предварително планирано в бюджета. Това, което всъщност преработвате, е умствената и емоционалната стойност на всичките ви усилия. Харесва ви да виждате онова по-голямо число в сметката си за разплащания или спестявания и знаете колко кръв, пот и сълзи представлява то. Всичко, което трябва да направите, е да се примирите с факта, че заслужавате тази еквивалентна стойност в щастие, като реализирате мечтата си.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес