Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии поемат по съвсем неочакван житейски път в края на пролетта

17 май 2024, 06:00 часа

Лъв

Лъв, откривате нова информация за себе си, която променя траекторията ви тази пролет. Не става дума за наследство на ниво теленовела или за това, че по-големият ви брат или сестра всъщност са прави, че сте осиновени. Това е по-меко и сладко откритие. Не е нещо злонамерено, което някой е скрил от вас, а истинско развитие, което бавно осъзнавате.

Още: Имате нужда от верен приятел: Вижте, коя е най-надеждната зодия и с коя не бива да рискувате

Може би вие сте придирчивият ядец, който разцъфтява в домашен готвач, или човекът, който се е научил да свири на инструмент по време на пандемията. Каквото и да е, откритието ви дава възможност да се чувствате способни, да изследвате пълния си потенциал и всички възможности, свързани с него. Вярно е, че правенето на избори предполага да не правим други, но понякога изборите, които правим, водят до нови възможности, които никога не сме си представяли.

Дева

Житейският път, на който се намирате тази пролет, е неочакван, защото е този, който сте смятали, че никога няма да докоснете дори с десетметров прът. Подигравахте се с него и го осмивахте, а после някак си се събудихте точно по средата на пътя. Кълняхте се, че никога няма да бъдете този човек. Човекът, който изпраща коледни картички с вас и кучето ви в еднакви пижами. Човекът, който не може да замълчи за своята закваска.

Каквото и да е това, което сте осъдили, силно, то ви поднася парче скромен пай, съставен от собствените ви думи, и вие сте на път да го изядете целия. Знаем, че винаги трябва да сте прави, но на кого му пука, че грешите, когато това ви прави толкова щастливи?

Везни

Този месец се озовавате на неочакван житейски път, Везни, защото извиненията ви са изчерпани. Имате време, имате пари и не ви остава нищо друго, освен да опитате, каквото и да е, което отлагате от векове.

Пътуването, за което приятелят ви моли да отидете. Класът по йога на долния край на улицата. Спа денят, за който сте мечтали. Може да е трудно, когато сме свикнали с рутината, да намерим време за неща, които са чисто забавни, но понякога нещата са толкова забавни, че не можем да не ги направим част от рутината си. Да свалите превръзката тази пролет е първата стъпка към новото ви аз.

Скорпион

Житейският път, на който се намирате през този месец, е неочаквано лек. Пролетното ви почистване се е получило. Отървахте се от нещата, хората, вината, очакванията и багажа, които ви тежаха толкова дълго време. И в създаденото пространство изведнъж видяхте място за нов начин на живот.

Още: През лятото на 2024 г.: Тези 4 зодии ще привлекат повече пари, отколкото могат да изхарчат

Място за изкуството, което искате да гледате всеки ден в дома си. Място за дрехите, които всъщност искате да носите в гардероба си. Място за местата, на които искате да отидете с хората, с които искате да прекарвате времето си. Пространството, което никога не е било достатъчно голямо за всичко, което сте се опитвали да поберете в него, изведнъж се превръща в кураторски дом за всичко, което обичате.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес