Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии, на които е по-добре да не изневерявате, защото възмездието ще е жестоко

17 ноември 2023, 20:11 часа

В астрологията има зодии, които са особено чувствителни и реагират на изневярата. Изневярата за тях е нещо непростимо, а последиците от подобни действия за партньорите могат да бъдат изключително тежки.

С кои представители на зодиакалния кръг не трябва да си играете?

Риби

Рибите са известни със своето състрадание и съпричастност. Те са готови да дадат всичко, за да задоволят нуждите на своя любим човек. Ако обаче предаността им бъде пречупена, те ще се превърнат в истински мъченици. Те ще почувстват как цялото щастие и радост са изтръгнати от живота им. Рибите няма да оставят шанс за „втори път“. Обидени, те дори ще могат да проявят жестокост към бившата си страст, което по принцип е рядкост за тях.

Най-уверените и безстрашни зодии според астрологията

Козирог

Хората от зодия Козирог са... трудни, да кажем. Ако са в лошо настроение, бъдете сигурни, че е твърде късно да бягате. Дори в ежедневни ситуации представителите на земната стихия могат да бъдат критични и груби, ако денят им не е добър. И ако попаднете в черния списък на Козирога, считайте, че връзката ви е приключила. Те ще ви изключат от живота си, без да им мигне окото – вие ще се окажете просто епизод от миналото за тях. Втори шанс няма да има, това е сигурно.

Близнаци

Близнаците, научили за изневярата, ще изпитат много болка, преди да намерят половинката си. И всичко това заради безусловната им вяра в идеалния партньор. Това е основната слабост на Близнаците. Затова изневярата за тях е ужасно болезнен процес. Всички надежди са разбити и на хората не им остава нищо друго освен да си тръгнат тихо, без да показват емоции. Но повярвайте ми, това няма да ги накара да се почувстват по-добре. Гледайки в очите обидените Близнаци, ще видите толкова много отчаяние, че дълго време няма да можете да спите спокойно.

Зодии дати на раждане - всичко за зодиите на едно място (Таблица)

Овен

На първо време Овните ще се опитат да простят на предадения си партньор. Те наистина ще опитат! Но обидата и гневът ще останат в сърцата им за дълго време. За тях честността със себе си е най-добрият лек за последствията от предателството. Което може да бъде изключително лошо.

Дори Овена да успее да намери нова любов, той все пак ще пази подозренията и съмненията в главата си. Техните предишни преживявания ще оставят лошо чувство в тях и мисълта, че нямат доверие на никой друг. Така че преживяването на предателство е лошо преживяване както за самите Овни, така и за техните партньори – минали и бъдещи.

В астрологията всеки зодиакален знак дава на човек свои собствени характеристики, например отношение към изневярата. Тези четирима представители на зодиакалния кръг – Риби, Козирог, Близнаци и Овен обаче са особено чувствителни към изневярата. Не трябва да си играете с огъня и да ги мамите, защото възмездието може да бъде изключително жестоко.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес