Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии, които търсят отговори този месец

05 юни 2024, 06:07 часа

РАК

През този месец всичко се е обърнало с главата надолу и те все още са зашеметени от последвалия шок и се питат: „Боже мой, какво се случи току-що?“. Илюзорният отговор, който ще им отнеме много време и упоритост, за да стигнат до него, е, че са се влюбили. За Рака е трудно да разпознае или да се примири с тази истина, защото тя е дошла толкова внезапно. В тяхното съзнание любовта е нещо, което се случва постепенно с течение на времето, нещо, което усещате, след като сте с някого от години, или когато стоите пред олтара, или седите на предната веранда в люлеещ се стол в осемдесетте си години, а не нещо, което се случва почти от пръв поглед, или след няколко срещи, или дори срещи, които технически не са срещи. Колкото и да се опитват да вкарат това чувство в друга, по-приемлива категория, те няма да успеят, докато не се примирят с истината.

Още: ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през юни 2024

ЛЪВ

Лъвът иска да знае как може да разтърси нещата. Напоследък животът им се струва доста застоял и имат чувството, че всичко се нуждае от пълна промяна - от гардероба, през тренировките, до хобитата им. Лъвът се изкушава да постъпи като Стрелеца и да се качи на самолет без никакви планове или маршрут и просто да се изгуби в чужда страна. Но на по-дълбоко ниво това, което те всъщност търсят, е щастие: „Какво ще ме накара да се радвам да ставам от леглото всеки ден?“ Отговорът е различен за всеки, така че няма да има нито един инфлуенсър, нито една знаменитост или водещ на подкаст, които да могат да отговорят на този въпрос вместо тях. Това ще изисква проби, грешки и усилия от тяхна страна. Смелостта да опитват ново нещо след ново нещо, докато нещо най-накрая не се получи.

ВЕЗНИ

Везните продължават да се питат: „Защо не се получи?“ Възпроизвеждат всеки разговор и взаимодействие, препрочитат всяко текстово съобщение, всяка публикация, проникват във всяко кътче, достъпно чрез търсачката, чак до плейлистите на бившите в търсене на улики. Везните искат краен отговор. Нещо, което да е чисто и подредено и да осмисля тези отворени чувства, които все още са в процес на развитие. Искат да знаят как може да е свършило, ако нищо в това не се усеща като свършило. Те ще тъгуват и ще се откъснат, оттегляйки се в себе си за отговор, който никога няма да получат сами чрез разсъждения, защото не става въпрос за тях. Те биха могли да попитат човека директно, но има вероятност той да е избрал мълчанието от самото начало по някаква причина. Дори и да им бъде обяснено всичко, малко вероятно е това да промени нещата за Везните.

КОЗИРОГ

Още: 6 зодии с късмет във всичко през юни 2024

Козирогът е изкачил пътя си нагоре по стълбата, достатъчно високо, за да започне да се пита: „Кога е „достатъчно“?“. Достатъчно пари, достатъчно успехи, достатъчно признание, достатъчно жертви в името на постигането на, ами, достатъчно. И им е трудно да разберат, защото никога не са обмисляли да спрат преди този момент. Единственото, което са знаели, е да продължат да вървят, да поставят крак пред крак, да се качват на едно стъпало, а после на следващото, на автопилот, безцелно движейки се напред, без да се замислят за напредъка, за процеса или за каквото и да било по пътя. Това е като да се движиш по магистрала толкова бързо, че гледката през прозореца да се размие. Козирогът трябва да прецени дали мястото, към което се е запътил, си заслужава да изпусне цялата тази гледка. Струва ли си да пропуснете пътуването.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес