4 зодии, които са обитавали други планети в минал живот

4795
4 зодии, които са обитавали други планети в минал живот
Снимка: ESO/M. Kornmesser

Независимо дали вие лично вярвате в минали животи, или не, със сигурност това е интригуваща идея, която си струва да се проучи, като се имат предвид толкова много разкази на хора, прекарали живота си на други планети. Ето кои са четирите зодии, които най-вероятно са живели в минали животи на други планети, преди да се преродят на Земята.

Още: 4 зодии, които ще открият истинското си призвание на по-късен етап от живота си

Рак

Често се чувствате не на място в обществото заради емоциите си, Рак, и това е така, защото сте се въплътили на Земята от уникално чувствителна планета, която е по-скоро в унисон с вашата емоционална честота. Живели сте минали животи със същества от по-високо измерение като вас - емпатични, любезни и водени от силната честота на сърцето си. Земята е тревожна за вас, защото много хора тук работят на по-ниска вибрация от вас. Те могат да бъдат брутални, безчувствени и жестоки. Това наранява душата ви, Рак, и ви напомня за един свят, към който сте принадлежали - мирна планета далеч, далеч във времето и пространството.

Стрелец

Винаги сте били неземна галактическа лисица, Стрелци, и в миналите си животи сте бродили далеч и широко отвъд звездите и дълбоко в космоса. На планетите, от които "произхождате", е имало мир, радост и колективно щастие. В сравнение с тях Земята ви се струва странна. Успяли сте да използвате докосването на Мидас, за да превърнете реалността си в разкош, който надхвърля и най-смелите мечти на повечето хора - земен живот, който е изобилен и уютен с помощта на вашата управляваща планета Юпитер, която ви докосва с голямо богатство. И все пак взаимодействието със себелюбиви земляни понякога може да ви се стори непосилно.

Вижте, за вас хората на "вашите" планети са знаели как да се държат правилно и да постъпват коректно. На Земята? Ужас! Кои са тези чудаци и къде са всички горещи, високовибрационни хора? На други планети сте изпитали изящна красота и спокойствие, затова сега имате толкова високи стандарти и затова често се чувствате като аутсайдер с това колко сте радостни и оптимистични. Възползвайте се от небесните си свръхспособности от миналите си животи и използвайте придобитите дарби и знания, за да помагате на другите. Вие сте тук, за да повдигнете вибрациите на Земята - само не осквернявайте светлата си душа в този процес.

Водолей

Често се чувствате като извънземно, което все още се учи как да бъде човек, Водолей, и това си има причина. Вероятно сте живели минали животи на други планети и сте придобили жизненоважни и обширни извънземни знания, които да ви помогнат да изградите и проявите футуристична визия за Земята. Свързани сте с новите технологии на Земята с по-висша цел - тук сте, за да ги използвате, за да пренасочите съществата на тази планета към по- висока вибрация и да им дадете достъп до знания, които ще направляват духовния им напредък. Добре дошли в епохата на Водолея.

Риби

Още: Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 17-23 юни 2024

Животът на Земята понякога ви се струва като черна дупка, Риби, и това е така, защото това, което действително сте в сърцевината на душата си, се чувства погълнато изцяло от емоционалните вампири около вас. И все пак има начин да се свържете отново с вътрешната си сила. Получавате психическата си мъдрост от миналите си животи, а тези, които сте изживели на други планети, са ви дали достъп до езотерична мъдрост и канал към по-висши сфери.

Не забравяйте да дишате и да медитирате колкото се може повече, за да можете да общувате с висшата си същност. Времето ви тук, на Земята, е най-добре да прекарате, водейки и напътствайки изгубените хора, които се чувстват изоставени по своя духовен път. Бъдете техният водач, Риби. Очаква ви по-висша цел в тази вселена. И кой знае? Може би в следващия живот ще се обедините с висшите същества, с които наистина се свързвате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 30 юни 2024 г.

Кои зодии все печелят само Пирови победи?

Лятна любов: Кои зодии да очакват стрела от Купидон?

През юли: Числото 7 ще донесе сериозни главоболия на 4 зодии!

Зодиите, които ще тръгнат по пътя към успеха през юли 2024

Зодиите, които много скоро ще получат неочаквана печалба

Седмичен хороскоп за 1-7 юли 2024 г.

3 зодии, които нямат късмет и това е!

За кои зодии ще удари "часът на истината" в събота?

На Петровден: На кои зодии ще им върви по мед и масло?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com