Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии, които обичат да са с разбито сърце

10 юни 2024, 06:07 часа

ЛЪВ

Лъвът обича да бъде център на внимание, дори ако това е свързано с предизвикване на съжаление от всички около него. Никой не им казва колко са красиви, умни, забавни или желани толкова често, колкото когато току-що са скъсали с тях, и дори не можете да си представите колко бързо започват да се редят ухажори, щом се разчуе за това. На практика има мрежа от телефонни обаждания или национална служба за предупреждение, която съобщава на света кога един Лъв отново е на пазара.

Още: 4 зодии, които винаги се изправят на крака

Това е все едно, когато има сезон на таралежите или е обявено концертно турне, хората, които се интересуват, почти побесняват от перспективата да се сдобият с желаната цел. Лъвът обича да играе ролята на влюбения главен герой, който трябва да бъде спечелен от човека, готов да излекува сърцето му.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът е крал или кралица на драмата, когато става въпрос за разбито сърце. Те ще се вживеят в ролята на неутешимия Байронов Скрудж, който ще прекара остатъка от живота си, тъгувайки по изгубената любов. Това ще е така, докато не срещнат привлекателен и свободен французин по време на следващата си ваканция, но не и преди да са се впуснали в поетични размисли за подходящ период от време - няколко седмици или колкото е необходимо, за да напълнят цял дневник, пълен със спомени, въпроси, стихотворения и излияния заради надеждите, които трябва да се научат да изоставят.

Писателят в Стрелец иска да изпита от първа ръка всеки аспект на собствената си човешка същност, а разбитото сърце е доста универсален крайъгълен камък. За тях има нещо болезнено приятно в една тъжна любовна песен, с което могат да се свържат истински само когато са в това душевно състояние.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са толкова наясно с чувствата си, че някак си са измислили начин да направят преодоляването на раздялата приятно. Те знаят, че животът ни води през въртележка от емоции и че за всички възходи и падения си има сезон.

Когато дойде моментът да скърбят за края на една връзка, те знаят къде да намерят най-стария си чифт сиви потници, любимата си чаша сладолед и точния романтичен филм от 90-те, който е най-подходящ да им даде катарзисното освобождаване, което търсят. Няма нищо по-хубаво от това да изплачеш очите си пред младата Сандра Бълок или Джулия Робъртс, за да се отърсиш от разочарованието. Именно тази способност да усещат толкова дълбоко всяка част от живота им дава нова надежда, че още по-добрата връзка е зад ъгъла.

РИБИ

Рибите се нуждаят от материал за сапунената опера, която постоянно пишат в собствената си глава. Нищо не може да разтърси техните герои така, както разбитото сърце. Те ще напишат безкрайни хипотетични разговори между себе си и новоизлюпения си бивш, вариращи от крещящи мачове до сърдечно примирение.

Още: Истинската житейска цел на всеки зодиакален знак, която го води към щастие

Ще си представят всичко - от отмъщение, през брак, до наказателен процес, наказващ този човек за това, че е постъпил толкова небрежно със сърцето им. Рибите предпочитат да тънат в този свят на фантазиите възможно най-дълго, преди да се върнат в реалността, за да се справят с последиците от прекратената връзка. Те ще се занимават отново с любимите си романтични романи и любимите си плейлисти с песни за емоционалност, преди да се опитат да се качат отново на прословутия кон за запознанства.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес