Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 знака от Зодиака не са заслужили подаръци за Новата 2023 година

27 декември 2022, 23:00 часа

Всеки обича да получава подаръци. С особено нетърпение хората чакат подаръци за Нова година.

Стараят се през 12-те месеца, правят добри дела, за да бъдат забелязани, за да им се благодари на празник за тях. Но не за всички хора и не винаги става точно така.

През 2022 г. някои хора се държаха просто ужасно, така че не заслужаваха подарък. Те са представители на няколко знака на зодиака.

1. Дева

През цялата година Девите пускаха клюки, обсъждаха околните зад гърба им.

За това Девите ще трябва да отговорят преди Нова година. Никой не иска  да ги зарадва с подаръци, нищо няма да им подарят. Колегите и приятелите само ще отмъстят на Девите, ще им направят лоши неща.

Зодиите, които ще върнат всичките си дългове преди Нова година

2. Везни

Подаръци ще получават личностите от този знак, но няма да са големи късметлии. Везните ще се борят с предизвикателства и неуспехи и ще бъдат победени на романтичната арена.

Всичко това ще ги огорчи и срине точно преди празниците. В резултат на това никакви подаръци няма да ги зарадват. Дори липсата им би се сторила на Везните най-добрият вариант, защото така няма да се налага да се напрягат и да благодарят за тях.

3.  Рак

Подаръкът преди Нова година за Раците ще бъде работа. Раците ще се наложи да решават много различни задачи, да се справят с професионални трудности.

Съдбата ще им изпрати тези изпитания, защото през всичкото време са мързелували, нищо не са правили. Но подаръците, които стоплят душата, те най-вероятно не виждат това, което ще ги разстрои, буквално ще ги срине.

Зодиите, които ще посрещнат Нова година без пари

4. Лъв

Лъвовете също ще работят без прекъсване преди Нова година. Но това не е най-лошото. Те ще трябва постоянно да се карат с партньора, да решават проблемите с него.

Всички скандали ще възникнат на основата на финансите, факта, че има твърде малко от тях. Това състояние на нещата ще ги разстрои, ще ги лиши от празнично настроение. В този случай няма да мислят за никакви подаръци

В навечерието на настъпването на 2023 г. представителите на тези съзвездия няма да им бъде лесно. Ще се справят с трудности, с проблеми и само ще мечтаят за подаръци.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес