Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 13-19 май 2024

13 май 2024, 05:10 часа

Лъв

Ако се вглъбите в себе си, за да откриете от какво наистина се нуждаете, когато става въпрос за романтичен партньор, това ще ви помогне да го намерите, когато излезете отново навън. Има потенциал да изпитате емоционални изблици или просто да освободите потиснати емоции.

Още: 4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

Можете да изразите по-дълбоките си емоции пред близките си, без да бъдете прекалено яростни или да кажете нещо, за което по-късно ще съжалявате. Нещата в емоциите ви ще се успокоят и ще имате по-ясна представа за следващата си стъпка напред, когато става въпрос за любовния ви живот.

Дева

Съвземете се и се върнете към любовния си живот. Възможно е да откриете, че желаете повече любов и привързаност по това време, това ще ви помогне да привлечете нови любовни интереси към себе си доста лесно.

Имайте предвид, че макар тази енергия да създава хубав поток от романтика и романтични ухажори, все още има потенциал за възникване на предизвикателства.

Везни

Може да се създаде илюзия около новите хора, които ще влязат в живота ви. Възможно е объркване около това кой е приятел или враг, или кой е подходящ за вас в любовта и кой просто не е.

Може би е най-добре просто да се наслаждавате на енергията, която навлиза в живота ви по това време, когато става въпрос за любов, но да изчакате, преди да се обвържете напълно.

Риби

Може да изпитате известно объркване по отношение на това, което искате или си представяте за романтичните си взаимоотношения. Може да изпитате разочарование, когато става въпрос за възможността да проявите по-идеалистичните си виждания за любовта.

Още: Как да спечелите всеки мъж според зодията му

Може да изглежда, че новият любовен интерес може да е единственият, но когато се задълбочите, може да видите, че просто сте подвластни на илюзия. Тази енергия ще отмине, така че може би е най-добре просто да се забавлявате с новите романтични интереси за момента, преди да вземете окончателни решения, свързани с любовта.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес