Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 10-16 юни 2024

10 юни 2024, 05:45 часа

Тази седмица небето е изпълнено с влиятелни транзити. Много от нас ще се чувстват добре от това как седмицата ще се отрази на любовния ни живот и на психическото ни здраве. Това, което можем да видим да се случва сега, може да се нарече „потвърждение“ на мястото ни на тази земя, което означава, че най-накрая се чувстваме „забелязани“. Най-накрая се чувстваме така, сякаш уникалната личност, която сме, има подходящо представяне в света.

Още: 4 зодии, които винаги се изправят на крака

Това означава, че за всички нас, които никога не сме виждали своя „тип тяло“ в рекламите или своите романтични предпочитания като „нормални“, тази седмица ще видим нещо, което ще ни даде да разберем, че не сме сами в борбата си.

Има и други хора, които са точно като нас, и всички ние се нуждаем от представяне в света. Направете още една крачка напред. Четирите зодиакални знака анализират как това допринася за любовния ни живот и ни помага да подобрим психическото си здраве.

Телец

Вие сте изцяло погълнати от идеята, че сте израснали и сте разширили хоризонтите си по отношение на любовта към себе си и самоусъвършенстването, и искате да знаете, че сте „забелязани“ заради усилията си.

Добре, защото Марс и Лъв наистина ви идват на помощ под формата на това, че партньорът ви признава усилията ви и ги подкрепя. Този човек се гордее с вас, че сте поели предизвикателствата, и иска да видите, че не сте сами. Много други хора са преминали през това, през което вие сте преминали, и вие сте истински обичани.

Като Телец, какъвто сте, ще видите, че ако трябва да бъдете този, който да избере себе си за говорител на „вашия ум“, то нека така да бъде. Имате подкрепата на партньора си, който е до вас.

Лъв

Макар да сте известни като много мил и нежен човек, във вас има и онази друга страна: боецът, човекът, който няма да отстъпи, и човекът, който все още се бунтува срещу това, което смята за несправедливо. Вие сте този човек, Лъв, и сте видели достатъчно несправедливост във времето, за да искате да се застъпите за другите, тъй като няма да оставите тези хора да паднат.

Това, за което се борите е правилното представяне. Искате да знаете, че има хора като вас и че всички вие се виждате в правилната светлина, а не в безсмислената, в която винаги сте били представяни.

Не живеете в балон, защото имате безрезервната подкрепа на някого, който ви обича, и той ви го дава много ясно да разберете по време на този транзит Марс/Лъв. Силата на двамата се превръща в едно цяло в живота ви и така зареждате мисията си. Ще покажете на света, че съществувате, че хората като вас са добри и че всички ние заслужаваме да бъдем виждани такива, каквито сме.

Дева

Днес останалата част от света може би се отпуска и се наслаждава на почивния ден, вие сте там, готови да тръгнете, готови да се борите за потиснатите и недостатъчно представените. Вие заедно съставлявате демографска група, която отчаяно се нуждае от положително представяне в света.

Оглеждате се наоколо и виждате как „вие“ не сте достатъчно, а това означава, че сте уникална и надарена личност, но това в никакъв случай не дава основание да бъдете пренебрегвани. И вие, и вашият романтичен партньор се чувствате така, сякаш обществото ви е изтласкало настрана, и честно казано, като Дева няма да седите безучастно и да се оставяте да ви заметат под килима.

По време на този силен тласък между Лъва и Марс и вие, и партньорът ви ще дадете да се разбере, че сте тук, за да останете, и че гласовете ви, когато се обединят, стават един глас. Този глас е истински и трябва да бъде чут.

Скорпион

Бихте искали да видите, че не живеете в балон и че потенциалният ви романтичен партньор поне е забелязал колко добре сте сложени и колко сте се подобрили в личен план. Това, което сте, е своеобразен пътеводител, доколкото се чувствате горди от себе си, че сте единственият, който поема сложните задачи и страшните начинания. Искате да знаете, че сте представени „там“ по целия свят.

Ще имате романтична връзка, която се основава на подкрепа и любов, и това е огънят, който подхранва вашия устрем. Дните на фанатизма и расизма за вас са приключили. Искате да бъдете представени и ако това означава, че трябва да бъдете говорител, тогава пристъпете право напред и грабнете микрофона.

Още: Истинската житейска цел на всеки зодиакален знак, която го води към щастие

Необходими са всякакви хора, за да се създаде свят, а вие искате тази идея да бъде представена и нормализирана. Искате да сте в центъра на вниманието, а романтичният ви партньор е човекът, който ще ви помогне да получите това, от което се нуждаете, защото не само вярва във вашата кауза, но и е част от нея. Ще прекарате тази седмица в правене на това, което е правилно, и вашият пример ще подобри не само вашия живот, но и живота на другите. Вие постъпвате правилно за своите хора.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес