Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 06-12 май 2024

06 май 2024, 05:10 часа

Дева

Идеалната буря се задава. Във вашия случай това, което допринася за съвършенството е, че ще бъдете на точното място в точното време, за да срещнете някой, който ще стане изключително специален за вас. Вие, сте на път да се влюбите лудо и макар това да ви звучи пресилено или просто лудо, истината е, че не сте защитени от подобна ситуация. Просто давай. Независимо дали го знаете или не, това е Моментът от живота ви. Това е вашият Голям Момент и вие сте тук, за да му се насладите. Това, което имате в момента, е възможност да обичате друго красиво човешко същество. Грабнете момента, живейте живота си и се влюбете, както ви е писано.

Още: Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Стрелец

Вие не само ще се влюбите, но и ще получите онзи невероятен прилив на любов, който идва само при онези, които са на път да загубят ума си по друг човек, по положителен начин, разбира се! Хубаво е да си влюбен. Въпреки че сте прекарали толкова много време, опитвайки се да избегнете влюбването, е, това е просто едно от онези неща, които когато се случат, вие дори не знаете, че се случва, и затова го приемате. Енергията, която събирате не е от вида, който ви кара да се борите срещу нея; по-скоро ще се борите за правото да обичате отново и това ще ви направи много щастливи.

Козирог

Не си мислил, че ще се влюбиш лудо в този човек, но ето, ето. Дори великият Козирог може да слезе на земята от време на време, за да изпита какво е да се влюбиш. Искате да сте част от това и да почувствате, че толкова голяма част от живота ви е прекарана в опити да рационализирате чувството. Стига с рационализациите. Влюбването никога няма да има смисъл и ако започнете да се съмнявате какво ще се случи, напълно ще пропуснете лодката. Не задавайте въпроси.

Водолей

Още: Тези 4 зодии често са склонни към извънбрачни връзки

Да се влюбите лудо е нещо, което определено няма да вземете на сериозно в началото, тъй като сте склонни да се съмнявате в подобни неща. Когато сърцето ви затупти и прескача, когато новата ви любов влезе в стаята, може да се опитате да скриете истинските си чувства, като ги отричате, но не, няма да се получи. Може да ви се случи, въпреки вашите протести и проявите ви на самозащита. В дългосрочен план вие сте като всички останали. На път сте да се влюбите лудо и дори няма да го поставяте под въпрос. Добре за вас — отидете там, където ви отведе вселената.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес