Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които се стараят най-много, за да си върнат доверието ви

08 юни 2024, 06:07 часа

ДЕВА

Ако си мислите, че Девата ще ви отпише завинаги, преди да признае, че е сгрешила, това е, защото никога досега не се е случвало някой да се влюби във вас. Има една тяхна страна, колкото и малка да е тя, която всъщност е достатъчно силна, за да се пребори със собственото си его, за да проработи с вас. Никой не знае колко упорити и разочароващи могат да бъдат те по-добре от самите тях.

Още: Ето как да се поглезите според зодията си преди края на юни

Те са наблюдавали как безброй хора си тръгват и се отказват от тях заради това и, честно казано, част от тях е уморена от това, знае, че дълбоко в себе си е можела да бъде по-разумна и да направи компромис, вместо да захвърли една съвършено добра връзка. Но дори и Девите имат точка на пречупване. Когато срещнат своя партньор, те знаят, че не си струва да ви оставят да си тръгнете. Ако се стигне дотам, те ще паднат на колене и ще молят. Те не са толкова невежи, че да не разпознаят кога някой е наистина незаменим.

ВЕЗНИ

Везните най-бързо виждат грешката в постъпките си. Ако по някаква причина имат пропуск в преценката си и ви оставят да си тръгнете, те ще се втурнат да ви гонят обратно, преди да сте стигнали до колата си. След това ще отидат да работят демонстративно, вместо просто да ви кажат колко надеждни могат да бъдат в действителност.

Хубавото на Везните е, че се учат от грешките си, така че никога няма да направят една и съща два пъти. Ще видите как се променят толкова много и толкова бързо, че дори няма да повярвате, че някога са се объркали в началото, изтривайки от паметта си цялото изпитание с изключителното си поведение. Ще разберете, че разкаянието е истинско, по искреността на проявите им на разкаяние, и вероятно ще добавят няколко подаръка „Съжалявам“ просто за разкош.

СТРЕЛЕЦ

Хората често правят грешката да смятат, че Стрелецът е хладнокръвен знак, който си резервира самолетен билет и продължава напред, щом някоя връзка се провали, но той просто умее да прикрива болката си. Всъщност им е необходимо много време, за да приемат поражението, и въпреки че са известни с това, че се отказват от проекти или хобита, те никога не се отказват от любовта.

Бързият им темперамент означава, че не им е чуждо да изгубят самообладание и да кажат нещо нередно, което им е позволило да се упражняват в изработването на добро извинение. Те знаят, че с правилния човек и подходящата мотивация могат да стигнат до момента, в който няма да избухнат на първо място, просто може да се нуждаят от още един или два шанса, преди да го постигнат. Те са в процес на развитие, но ще са готови да се потрудят, за да си върнат благоволението ви.

КОЗИРОГ

Козирогът ще сключи сделка с дявола, за да си ви върне. Няма правило, което те да не са готови да нарушат или огънат. Може да си мислите, че са толкова изрядни, че знаят как да играят само по правилата, но част от начина, по който напредват в живота, е да разпознават несправедливата игра по-рано от средностатистическия човек.

Още: Тези четири зодии ще изживеят приключението на живота си съвсем скоро

Те виждат, че хората, които напредват, са тези, които са готови на всичко, за да постигнат целите си, а когато става въпрос за любов, няма да се спрат пред нищо, докато не излязат на върха. Те ще изпратят SMS-и на приятелите ви, ще намерят мръсотия за бившия ви, за да не се върнете при него, или дори ще изпратят цветя на майка ви. Нищо не е забранено. Но те знаят, че щом веднъж кажете „да“, по-добре да се държат добре, ако искат да ви задържат.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес