Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии ще научат бъдещето на Архангелова задушница, ето кои

28 октомври 2024, 09:54 часа

Астролозите не се съмняват, че небесните същества имат реално влияние върху нашия земен живот. Тук случаят е точно такъв. Оказва се, че 3 зодии ще научат бъдещето на Аргхангелова задушница, която се пада на 2 ноември тази година - от този момент нататък тези знаци няма да бъдат изненадани от премеждия. Проверете кой може да разчита на уникален подарък от ангела на вечността.

Рак

Ракът ще отвори сърцето си и ще бъде готов да приеме истината. Това ще накара ангел Азраел да му даде най-важната информация за бъдещето му. Всичко показва, че зодия Рак дълбоко в себе си се бори с определени негативни емоции, които го тормозят от години и блокират развитието на потенциала му. След като се примири с миналото, поведението на определен човек, който досега е бил най-голямата му неприятност, ще изчезне завинаги.

Още: Най-късметлийската седмица от есента пристига с гръм в живота на 4 зодии

Везни

Везните на Задушница ще бъдат дълбоко замислени и дори ще изпаднат в състояние на медитация или транс. Тогава ангелът на вечността ще ги посети, за да им каже истината. Ще бъде болезнено, защото ще разкрие всички пропуски и грешки, чиито последствия ще понесат занапред Везните. Благодарение на безценните съвети те ще разберат какво точно да направят, за да сведат до минимум риска от проблеми.

Козирог

Още: Много силна молитва за Задушница

Козирогът ще получи съобщение от ангела на вечността в най-малко очаквания момент. Това ще бъде важно предупреждение и ако той не следва небесните инструкции, може да пропусне страхотна възможност. Има много признаци, че той повтаря една и съща грешка от години, което блокира аурата му и съответно не може да получи добра енергия. След като разбере какво се случва, всичко ще върви гладко.

Задушници 2024: Ето кога се падат 3-те най-големи Задушници тази година

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес