Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии, които са най-скучни в леглото

21 август 2024, 12:51 часа

Обвързаният човек попада в плен на романтика и страсти. Има обаче няколко зодии, за които е ясно, че всички тези романтични жестове не са им присъщи. В днешната статия ще споделим за кои точно става въпрос.

Кои зодии са най-скучни в леглото?

Козирог

Още: Кои са скритите ви сили според вашия зодиакален знак?

За Козирозите се твърди, че са едни от най-организираните и дисциплинирани личности. Те винаги подхождат отговорно и на тях наистина може да се разчита. Колкото до сексуалния им живот, те могат лесно да влязат в ролята на скучни партньори.

С една идея по-резервирани са и не обичат много да говорят за желанията си. Освен това са и привърженици на еднообразните игри, трудно биха склонили да експериментират.

Дева

Още една земна зодия, която се слави с практичност, организираност и дисциплинираност. Девите са свикнали да отделят много време за работа, мислят непрекъснато как да се подобрят в тази насока. Не обръщат внимание на игрите в спалнята. Представителите на тази зодия изпитват затруднение да се отпуснат и да поемат риск. За тях от ключова важност е да държат нещата под свой контрол.

Още: Коя митична фигура сте според зодията си?

Рак

Раците са известни със своята чувствителност, емоционалност и уязвимост. От ранна възраст са в търсене на перфектната половинка, с която да прекарат живота си и да създадат бленуваното семейство и дом.

Раците са изключително грижовни личности и за тях половинката е най-важното нещо, раздават се до краен предел. Не им се носи слава обаче на добри любовници. Не им е ясно как да се отпуснат и как да подхванат разговор за желанията си. По-консервативни са от останалите зодии и изпитват страх да не бъдат изоставени в някакъв момент.

Разбира се, всяко правило си има своите изключения!

Още: Таро карта за всяка зодия до края на 2024 година

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес