Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодиакални знака, които винаги саботират СЕБЕ СИ

28 август 2024, 06:27 часа

Независимо дали се дължи на прекомерно мислене, упоритост или перфекционистка жилка, има тънка граница между грижата за себе си и самосаботажа. Има адски много хора, които си мислят, че се борят с други хора, когато всъщност се борят със себе си. Всички ние, разбира се, имаме моменти, в които ни се струва, че Вселената работи срещу нас, но ако сме реалисти, често усложняваме това, което би трябвало да е просто.

1. Дева

Девата се бори най-много с прекомерното мислене. Като знак, управляван от комуникационната планета Меркурий, Девата винаги кипи от идеи и информация. Но по-често, отколкото не, тези размисли могат да се превърнат в големи притеснения и големи тревоги за Девата.

Още: Ето за какво трябва да внимавате през СЕПТЕМВРИ 2024 според зодията

Девите са фиксатори, които са готови да преместят планини за хората, които обичат. Но Девите също имат склонност да правят планини от проблеми. Най-доброто нещо, което Девите трябва да направят, е да спрат да се опитват да поправят нещата за другите и вместо това да се съсредоточат върху себе си.

2. Телец

Ако знаете нещо за астрологията, вероятно няма нужда да ви казваме, че основният грях на Телеца е инатът. Като фиксиран земен знак, управляван от планетата на любовта и красотата Венера, Телецът е като крава на паша: най-щастлив, когато всичко е стабилно и на правилното си място. Но това настояване за комфорт често може да накара Телеца да затъне в коловоз, в който сам се е заровил.

Още: Във вторник: Кои зодии ще тръгнат по пътя на големите пари?

Самосаботажът на Телец се разиграва на три различни етапа. Първо има дълъг период на отричане, в който те настояват, че всичко е наред. След това, когато вече не могат да крият болката си, те създават навик да се оплакват, като същевременно продължават да настояват, че всичко е напълно наред. Тогава те се събуждат един ден и решават да прекратят връзката, да напуснат работа или да се изправят срещу някой близък с един замах.

3. Риби

Перфекционизмът не изглежда като проблем на Рибите, но когато става дума за любов и връзки? Абсолютно е така. Рибата е знакът на универсалната любов и приемане. Тези състрадателни изменчиви водни знаци могат да видят най-доброто във всеки, да намерят любов за всеки.

Но тъй като Рибите могат да бъдат толкова любящи, те също могат да бъдат много идеалисти, когато става въпрос за техните собствени най-близки взаимоотношения. Рибите често ще се отказват от любов, приятелство и привързаност поради някакво погрешно насочено чувство, че не са достатъчно добри или искат да намерят „перфектния човек“. Рибите могат да надхвърлят този перфекционизъм, като се научат да обичат себе си толкова, колкото обичат всички останали. Труден урок, но този, който наистина се отплаща с времето!

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес