Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, които могат да виждат бъдещето

11 юли 2024, 22:10 часа

Чудили ли сте се някога каква суперсила бихте искали да притежавате? Може би да премествате предмети с погледа си? Да четете мислите на други хора? Или може би да предвиждате предстоящи събития? Обзалагаме се, че много от нашите читатели биха искали да могат да виждат бъдещето. И това не е изненадващо, защото подобна способност сериозно ще улесни живота. Да се открехне завесата на бъдещето винаги е било интересно. Неслучайно различните видове прогнози са толкова популярни, а маститите екстрасенси и ясновидци имат рекорден брой прогнози за години напред.

Учените неведнъж са заявявали, че човекът не използва всички възможности на своя мозък. Освен това има много научни изследвания, които ни позволяват да заключим, че човек наистина е в състояние да предвиди събития, които ще се случат в бъдеще.

Някои изследователи смятат, че образите могат да дойдат при човека насън, докато други настояват за добре развита интуиция. Ще разгледаме способността за виждане на бъдещето от гледна точка на астрологията. Има ли знаци от зодиака, които успяват да го направят по-лесно от другите? Отговаря астрологът Елена Очеретная.

Съдбата дава зелена светлина за желанията на 3 зодии след 15-ти юли

Риби

Не е учудващо, че основните интуитивни хора в зодиакалния кръг са Рибите. Ненапразно представителите на този знак са наричани най-загадъчните и мистериозните. Хората, чийто управител е Нептун, още от раждането си са надарени с добре развито шесто чувство. Често те сънуват различни сънища, а високото ниво на емпатия им позволява да усещат негативното, като своевременно предупреждават за него близките си.

Съветите и предупрежденията от Рибите в никакъв случай не трябва да бъдат пренебрегвани! Някои представители на този знак са в състояние да установят връзка с извънземни сили, например да усещат енергията на мъртвите. Рибите са в състояние лесно да овладеят техниките на регресивната хипноза, да работят с осъзнати сънища или метафорични асоциативни карти.

Скорпион

На второ място са Скорпионите. За разлика от Рибите те не могат да се похвалят с високо ниво на емпатия, но в предвиждането на бъдещето и способността да прозират хората лесно им дадат преднина пред всеки друг знак от зодиака. Скорпионите са надарени с особена, много силна енергия, която им позволява не само да влияят на определени събития и ситуации, но и да я трансформират негативното в своя полза.

Знакът Скорпион се управлява от Плутон, а тази планета в астрологията е неразривно свързана с темата за рисковете и кризите. Родените под този знак успешно успяват да предвидят критичните моменти и навреме да ги заобиколят. Скорпионите по-лесно от останалите усвояват практики на Таро или Рейки.

5 зодии, които обичат да доминират

Водолей

И представителите на знака Водолей завършват нашия списък. Тези хора винаги са една крачка напред и са способни да предвиждат бъдещите събития. В много отношения това се дължи на факта, че те едва доловимо усещат подсказките на съдбата и правилно и своевременно тълкуват знаците, които Вселената им изпраща.

Водолеите по-често от другите "долавят" всевъзможни прозрения, склонни са към проблясъци на проницателност и осъзнатост. Въпреки това, Водолеите не обичат да споделят. Тези хора предпочитат научния подход и често се изненадват, когато ситуацията се развива по вече познат за тях сценарий. Водолеите лесно могат да овладеят астрологията, особено като прогностици.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес