Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За родители на деца с неврологични проблеми: Безплатни консултации с детски невролог от Турция

10 юли 2024, 12:37 часа • 2853 прочитания

Детският невролог проф. д-р Угур Ъшък от болница Acibadem Altunizade в Истанбул ще консултира безплатно пациенти в София на 13 юли.

Също като възрастните, и децата могат да страдат от неврологични проблеми. Те засягат мозъка, гръбначния стълб и периферната нервна система. Могат да бъдат вродени, като спина бифида или хидроцефалия, или да се развият на по-късен етап в резултат от увреждане, инфекция или други фактори. Тези проблеми трябва да бъдат лекувани възможно най-скоро. 

Проф. д-р Угур Ъшък e лекар с над 30 години опит в работата с деца. Специализирала и практикувала в едни от най-авторитетните лечебни заведения в САЩ и Турция, днес тя е сред най-търсените специалисти в южната ни съседка за диагностициране и лечение на епилепсия, церебрална парализа и спастичност, продължително главоболие при пациенти в детска и юношеска възраст. От 2005 г. насам работи в болници Acibadem в Истанбул, където се помещава и Комплексен център за детска неврология и неврохирургия. Това е център с международно признание, който служи за референтен център за сложни случаи от Турция и чужбина, а над 25% от пациентите идват от цял свят.

От безплатните консултации с проф. Угур Ъшък в София на 13 юли могат да се възползват родителите на деца с неврологични проблеми, които се нуждаят от второ медицинско мнение или се интересуват от съвременните възможности за лечение в болници ACIBADEM в Турция.

Консултациите ще се проведат въз основа на предоставените медицински документи и изследвания, с предварително записване на тел. 02 851 1228 или тел.  0885 997 779 (Acibadem Офис София), или мейл адрес bulgaria@acibadem.com.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес