Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Звезда на Реал Мадрид остана извън Топ 30 за "Златната топка" и избухна в социалните мрежи (СНИМКА)

05 септември 2024, 16:31 часа • 1569 прочитания

След публикуването на пълния списък на номинираните за "Златната топка" за 2024 година се видя, че шестима играчи на Реал Мадрид попаднаха в него: Тони Кроос, Винисиус Жуниор, Джуд Белингам, Феде Валверде, Дани Карвахал, Тони Рюдигер и Килиан Мбапе, но не и Родриго.

Родриго без място сред най-добрите 

Макар че всички говорят за отсъствието на двете най-големи звезди на световния футбол - Лионел Меси и Кристиано Роналдо, със сигурност се забелязва и липсата на Родриго. Това предизвика особено вълнение сред феновете, а бразилският национал изрази разочарованието си чрез пост в социалните мрежи.

Родриго се обиди, че е изключен от Топ 30 за "Златната топка"

След обявяването на номинираните бразилецът публикува в колаж от снимки със спомени от сезон 2023/24, включващ него самия, държащ трофея от Шампионска лига и някои паметни моменти. Впоследствие скрийншот на историята беше публикуван в социалната медийна платформа "X" и препубликуван от съотборника му Джуд Белингам, който изглежда също беше шокиран от решението.

Родриго беше ключова фигура за Карло Анчелоти през миналия сезон, като вкара 10 гола и даде пет асистенции в 28 старта в Ла Лига. От началото на тазгодишната кампания в Испания бразилецът отбеляза един гол при равенството на Реал Мадрид с Майорка.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес