Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Забавление: Байерн Мюнхен громи след голямата загуба от Барселона

27 октомври 2024, 18:28 часа • 661 прочитания

Байерн Мюнхен разгроми последния в класирането Бохум с 5:0 в двубой от осмия кръг на Бундеслигата. Майкъл Олисе, Джамал Мусиала, Хари Кейн, Льорой Сане и Кингсли Коман се разписаха за баварците, които бързо се отърсиха след загубата от Барселона в Шампионска лига. Тимът на Венсан Компани оглави таблицата с 20 точки - колкото има и вторият Лайпциг. Бохум е на дъното с пункт в актива.

Байерн Мюнхен размаза последния Бохум

Байерн откри резултата в 16-ата минута чрез Майкъл Оилсе, който изпълни много хубав пряк свободен удар. Малко по-късно Кимих центрира към Мусиала, за да може младият талант да засече с глава и удвои аванса на своя отбор. През втората част авторът на второто попадение в мача асистира на Хари Кейн. Нападателят не остави шансове на съперниковия вратар с мощен шут.

ОЩЕ: Кошмарен обрат за Дортмунд и в Бундеслигата! Лайпциг продължава да бие наред (резултати)

В 65-ата минута Льорой Сане се възползва от грешка в отбраната на противника и вкара четвърти гол за баварците. До края на двубоя Коман също се присъедини към забавлението за крайното 5:0, с което Байерн частично се реваншира на феновете си лошата загуба от Барселона.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес