Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За да откаже конкуренцията: Наполи постави огромна цена на Осимен

22 март 2023, 10:46 часа • 2050 прочитания

Наполи постави огромна цена на един от основните си футболисти – Виктор Осимен. Според френското издание Foot Mercato ръководството на „светлосините“ е оценило нападателя на 150 милиона евро. По този начин шефовете на неаполитанците се надяват да охладят мераците на клубовете, които искат да го привлекат.

Виктор Осимен се представя страхотно през този сезон, като до момента има 29 мача за тима на Лучано Спалети във всички турнири, в които е реализирал 25 попадения. Той има на сметката си и пет асистенции. Благодарение на силните си игри нигериецът се превърна в трансферна цел на доста от топклубовете на Стария континент.

Ръководството на Наполи обаче няма никакво намерение да се разделя с 24-годишния голаджия, който има договор с клуба до лятото на 2025-та. Поради тази причина шефовете решиха да му поставят цена, която е непосилна дори и за някои от най-богатите отбори в Европа. Сериозен интерес към офанзивния футболист има от страна на английските Манчестър Юнайтед и Челси, както и от френския ПСЖ.

Самият футболист е щастлив в Наполи и за момента не мисли да си тръгва. Очаква се в следващите седмици той да се срещне с ръководството на „светлосините“, за да обсъди евентуалния си нов договор с тима.

В последния мач на тима срещу Торино Осимен реализира две попадения.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес