Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ВИДЕО: Клоп накара „Анфийлд“ да запее името на наследника си в Ливърпул

20 май 2024, 12:54 часа
Реклама

Досегашният наставник на Ливърпул Юрген Клоп приключва своята кариера като треньор на мърсисайдци, скандирайки името на следващия мениджър на тима Арне Слот.

Юрген Клоп запя името на Арне Слот

Клоп се сбогува с публиката на стадиона „Анфийлд“ след победата на Ливърпул над Уулвърхямптън, носейки суичър с надпис „I'll never walk alone” на гърба и пеейки „Arne Slot la la la la” под съпровод на песента „Live is Life”.

Слот, който е треньор на Фейенорд от 2021-ва, каза в петък, че той ще бъде новият мениджър на Ливърпул, но нито един от отборите все още не е потвърдил думите му.

Юрген Клоп

Феновете на Ливърпул приветстваха новия треньор

Докато феновете на Ливърпул скандираха името на Арне Слот, Клоп ги призова: „Приветствайте новия мениджър, както приветствахте мен.“ А след това добави: „Сега съм един от вас. Обичам ви безкрайно. Никога повече няма да съм сам и ви благодаря за това.“

Слот, който е фокусиран върху силното завършване на сезона в Нидерландия, очаква да бъде обявен за мениджър на Ливърпул, като дори има информация, че вече е подписал договор с английския клуб до 2027 г.

След постъпването на Арне Слот в Ливърпул англичаните ще трябва да заплатят за Фейенорд от 13 до 15 милиона евро като компенсация за предсрочното прекратяване на договора на нидерландеца.

ОЩЕ: Реал Мадрид иска една от големите звезди на Ливърпул

Автор: Йорданка Йончева

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес