Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вече има фаворит за подписа на Салах след последния му сезон в Ливърпул

04 октомври 2024, 09:46 часа • 656 прочитания

Френският колос Пари Сен Жермен е считан за основен фаворит за подписа на голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах. Информацията идва от британския таблоид The Sun, който не може да се счита за напълно достоверен източник за новини около "червените".

ПСЖ иска Мохамед Салах

Мохамед Салах се намира в последната година от договора си на "Анфийлд", като вече разкри, че това най-вероятно ще бъде последният му сезон в Ливърпул. Това очаквано повиши спекулациите около неговото име, а според последните информации ПСЖ е един от клубовете, готови да привлекат Мбапе.

Мохамед Салах

Салах играе последния си сезон в Ливърпул

"Лятото мина добре за мен и имах дълго време, за да остана позитивно настроен, защото както всички знаете, това е последната ми година в клуба. Просто искам да й се насладя и да не мисля за това. Чувствам, че играя освободено и ще видим какво ще се случи догодина", каза Салах по-рано този сезон.

Освен ПСЖ, интерес към 32-годишния Салах има и от Саудитска Арабия. Египтянинът обаче иска да продължи да се състезава в Шампионска лига. Именно затова The Sun определя парижани като фаворити за подписа на Салах, който е един от най-добрите нападатели в света.

В Ливърпул се готвят за раздяла и с още един основен играч, като вече са намерили кой да го замести.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес