Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Манчестър очакват решението на Гуардиола до Коледа

31 май 2024, 15:35 часа
Реклама

От ръководството на Манчестър Сити поставиха ултиматум на мениджъра на отбора Пеп Гуардиола. Те очакват испанският специалист да вземе решение относно бъдещето си в клуба до Коледа. Поставеният от "сините" срок идва на фона на спекулациите, че Пеп иска да прекрати престоя си на "Етихад", след като договорът му изтича в края на сезон 2024/25.

Гуардиола ще решава до Коледа дали да остане на "Етихад"

По информация на ESPN, от клуба искат да удължат контракт на Гуардиола, но му дават свободата сам да определи бъдещето си. Те поставят като краен срок 25 декември 2024 г., за да имат достатъчно време да намерят заместник в случай, че Пеп откаже да продължи на поста си начело на тима.

ОЩЕ: Сити е детрониран: Манчестър Юнайтед спечели ФА Къп и влетя в Европа! (ВИДЕО)

Пеп Гуардиола

През изминалата седмица Сити спечели Висшата лига за пети път в последните 6 години. След триумфа Пеп сподели: "По-близо съм до напускане, отколкото до оставане"

Под ръководството на Пеп Гуардиола "сините" от Манчестър станаха 6 пъти шампиони на Англия, 4 пъти носители на Купата на лигата, както и 2 пъти вдигнаха трофея от Купата на футболната асоциация. През сезон 2022/23 Сити триумфираха в Шампионската лига за първи път в тяхната история.

ОЩЕ: Въпрос за Клоп накара Пеп Гуардиола да се просълзи (ВИДЕО)

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес